iPhone 3G - unlock?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
artur7
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 12. Jul 2011. 17:18

iPhone 3G - unlock?

Post od artur7 »

Skoro sam siguran da u BG ima brdo momaka koji mogu da urade "provider unlock" (moj provider je Rogers) - pri cemu je mozda potrebno i da se uradi JB - to ne znam. Vazno mi je da mogu da po povratku sa odmora vratim sve kako je bilo jer sam jos pod ugovorom skoro godinu i po. podaci: iOS 4.2.1 , baseband 05.15.04. jedino znam da ne smem da stavim baseband 6.16 (of iPad-a) jer onda nema sanse da vratim na staro putem restore sa iTunes. Sta bi bilo najbolje uraditi.
Cujem i da ako se izvadi SIM onda samo ne radi phone i text a moze da se koristi wireless internet, gde god je FREE pristup - tacno ili ne?

A.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

artur7, taj BaseBand ne moze da se otkljuca na iPhone 3G. Ako stavljanje 6.15 (iPad BB) nije opcija, nema nacina da ga koristis na nasim mrezama. Ali svaku drugu opciju u telefonu naravno da mozes da koristis. Takodje, mozes i da uradis JB sa RedSn0w, bez ikakve bojazni.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

artur7
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 12. Jul 2011. 17:18

Post od artur7 »

Hvala na odgovoru ali ne razumem neke detalje. Sta ne mogu da koristim na srpskim mrezama? Sta su to druge opcije koje mogu da koristim?
Sta mi preporucujes kome da se javim ili gde da idem u BGD ako bih se odlucio da nesto od ovoga uradim. Ako moze negde blizu Kalenica. Hvala unapred.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa lepo sam ti napisao, uzmi Nokiu 1100 (ili tako nesto slicno i jeftino) za pozive i poruke (to neces moci da kostistis na svom iPhone 3G), a sve drugo ces preko WiFi Interneta moci.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori