Pitanje u vezi V3 Black

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
night driver
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 19. Jul 2011. 11:15

Pitanje u vezi V3 Black

Post od night driver »

Da vas pitam nesto :)
Pre par godina sam dobio od ortaka Motorolu V3 black koja je neispravna ali odlicno ocuvana, nema nijednu ogrebotinu. Koliko se secam price, valjda mu je keva nosila taj telefon pa se odjednom ugasio i vise se nije palio, naravno ona nije pokusavala da ga popravi nego je kupila novi telefon.
Posto mi se mnogo svidja telefon, hteo bi da ga popravim i da ga nosim ali ne znam sta je pokvareno. Zanima me sta se cesto kvari na tom telefonu, koliko bi kostala popravka i ako imate neki servis mobilnih telefona u Beogradu da mi preporucite?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ono što neki serviser može više da ti kaže nego ja, je šta mu eventualno mlao češće crkava šta ređe, ali ne znaš da li je potopljen, da li je umro na punjaču, da li je otišo kabl pa nema kontakt sa ekranom, da li je samo konektor za punjenje, da li je baterija skroz mrtva........ šta god. Ali popravka može da ti bude od 1.000 do 5-6-7.000. S tim da od ovog nagađanja nemaš ništa. Lepo ga daj u servis a oni, ako su iole korektan servis, neće ga na svoju ruku popravljati nego će te prvo pozvati i reći ti šta je i pitati da li ti odgovara cena.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

night driver
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od night driver »

Hvala na odgovoru, mozes li mi preporuciti neki servis ako si iz Bg-a? Ako ne sme javno da se reklamiraju servisi, onda na PP

Edit:
Izgleda da je flet kabl...

Stavio sam telefon na punjac i zasvetleli su dugmici, ostavio sam ga da se malo napuni, ubacio karticu i probao da ga ukljucim(na slepo). Kada sam pozvao tu karticu bila je nedostupna, isto sam uradio dok je bio i na punjacu i ista je situacija. Bar sam iskljucio opciju da je otisao ekran, sto je neka skuplja varijanta koliko se ja razumem :D

E sad, koliko moze da kosta flet kabl i da li mi se mozda isplati da kupim neki polovan v3 i da ubacim flet od tog telefona u moj telefon? Ili mozda vi imate neku trecu ideju? Ovo sve pitam da me ne bi osisali kada budem otisao u servis

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

night driver,

Polovan sa starog da se skine i stavi na novi NE moze.....iz prostog razloga sto je kod V3 flet i cela tastaturna folija,koja je vrlo cvrsto zalepljena za metalnu podlogu,tako da su ti sanse vrlo male da ga skines a da nista ne ostetis......
OPET,ako kupujes nov vrlo cesto se desavalo da su losi,to jes ne radi im osvetljenje na tastaturi,cenu ne znam zadnji sam zamenio pre 2 godine :lol:

Savet:Baci to u djubre....pozz

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

Poslednji V3, kao nov sam prodao pre skoro godinu dana za 25e, i to jedva.
Polovan i 100% ispravan ne vredi, danas, više od 15e.
Kao što reče Dr. Grga - kanta, osim ako ti nije hobi kidanje živaca sa krševima.

night driver
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od night driver »

Au, sad ste me bas smorili :D

Nije mi hobi kidanje zivaca sa krsevima ali mi se mnogo svidja V3. Bacili ste me u razmisljanje, da li popraviti telefon ili te pare potrositi na neke pametnije stvari. :) Hvala na odgovorima!

night driver
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od night driver »

Jos jedno pitanje

Jel moze da se prebaci maska sa v3 Black na v3 Pink?

Nesto sam razmisljao, ako moze to da se uradi kako valja, bolje da kupim v3 Pink posto njih nose devojke/zene pa prebacim masku sa ove moje crne motorole na pink. Ipak se zene bolje ophode prema telefonima od muskaraca, imaju neke futrolice, torbice i ostale gluposti, znate i sami.

Odgovori