Pozdrav,
problem je dakle sa punjenjem baterije, konkretno je u pitanju dzek koji je pukao. E sad, nosio sam telefon kod majstora i covek kaze da je pokusao da zalemi to medjutim valjda je dzek na maticnoj ploci ili tako nesto i rekao mi je da od toga nema nista i da jedino mogu da uzmem univerzalni punjac za baterije i da punim telefon tako jer je zamena kompletne te elektronike dosta skuplja.
Mene interesuje da li je moguce da ne mogu da resim ovaj problem i da moram da kupujem univerzalni punjac za koji sam cuo da ostecuje bateriju?
Usput, moj brati ima isti telefon i identican problem.. Oba telefona su 2 godine stara.
Hvala.
samsung s5600 problem sa punjenjem baterije
Etics,
Vrlo cesto se desava da se pri pucanju konektora,otkine komplet sa stampom.
U vecini slucajeva resavam,zavisi sve od konkretnog stanja,nekada imam i da je korisnik odgurao sa konektorom i brdo elemenata na ploci,tu je vec veliki problem....
U svakom slucaju,mora se staviti novi konektor i po sematics-u naci gde je isao pokidan vod od punjenja.
Nije lako ali,mislim da mogu da ti resim,univerzalni punjac je zadnja opcija...,kontaktiraj me na pp
pozz
Vrlo cesto se desava da se pri pucanju konektora,otkine komplet sa stampom.
U vecini slucajeva resavam,zavisi sve od konkretnog stanja,nekada imam i da je korisnik odgurao sa konektorom i brdo elemenata na ploci,tu je vec veliki problem....
U svakom slucaju,mora se staviti novi konektor i po sematics-u naci gde je isao pokidan vod od punjenja.
Nije lako ali,mislim da mogu da ti resim,univerzalni punjac je zadnja opcija...,kontaktiraj me na pp
pozz