Mislio sam kupiti samsung galaxy s za 150 eura ali ima mali kvar,usb konektor ne radi,tj. ne prepoznaje pc,a puni se.
Kolika je cijena popravka i da li ste se susretali sa ovakvim problemima na mobitelima?
usb konektor na samsungu galaxy s
del_boj,
moze da se resi,redovan problem.....ne ocekuj malo cenu za to,jer moja pretpostavka je:
Neko je silom gurao kabl i pokidao konektor...onda je zajedno sa konektorom pokidao i vodove na stampanoj ploci.Da bi se nekako resilo da telefon puni neki "majstor" je povezao samo punjenje a ostala dva pina za USB nije jer sto bi se mucio...
Ovakvih sam slucajeva imao gomilu......kod mene da ti sredim sve da radi i stavim nov konektor,cena 25 eura,pozdrav
moze da se resi,redovan problem.....ne ocekuj malo cenu za to,jer moja pretpostavka je:
Neko je silom gurao kabl i pokidao konektor...onda je zajedno sa konektorom pokidao i vodove na stampanoj ploci.Da bi se nekako resilo da telefon puni neki "majstor" je povezao samo punjenje a ostala dva pina za USB nije jer sto bi se mucio...
Ovakvih sam slucajeva imao gomilu......kod mene da ti sredim sve da radi i stavim nov konektor,cena 25 eura,pozdrav
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
del_boj, najverovatnije je ovo sto je napisao drgrga, ali pre nego sto ga das na servidiranje probaj da udjes u USB servisni meni i "reaktiviras" USB ako je softverski blokiran. Treba da imas Stavke "UART" i "USB" i svaka ima opcije Modem i PDA. USB treba bude na PDA. Ako vec jeste prebaci ga na MODEM izadji iz menija, pa se ponovo vrati i ponov vrati na PDA.
Na Galaxy 3 kod za ovaj meni je *#7284#, mislim da je isti i za Galaxy S. Ako nije "google is your friend"
Na Galaxy 3 kod za ovaj meni je *#7284#, mislim da je isti i za Galaxy S. Ako nije "google is your friend"
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB