Nakon 5,5 godina koriscenja i ispadanja mi je telefon ispao i najzad je dugme za paljenje dotrajalo, odnosno malo se otkacilo. Zatim sam ja (napravio gresku) i otvorio gornji deo maske i pokusao da mu dam kontakt... Nisam imao vremena da idem do servisa pa da ostavim itd. Ogromna greska!
Onda sam tako uspeo da upalim dok je dugme bilo jos klimavo, ali sam vreovatno dotakao neki od delova telefona i onda napravio probelm. Telefon je zatim samo ukljucivao beo ekran kada se upali.
Nakon sto sam napravio glupost, odneo sam ga u servis u NS-u, gde mi je covek rekao da je maticna ploca gotova. ALI, u drugome servisu su pregledali, i radili na telefonu, i kazu da su uspeli da ga upale i nameste dugme tako da se ukljuci nokia logo, ali telefon ne ucitava dalje. Razmisljali su da ga flesuju, ali to onda brise podatke.
Ne znam da li mi mozete pomoci preko interneta, a kao sto sam napisao u naslovu najvaznije mi je da izvucem podatke. Telefon nije toliko bitan.
N70 - Izvlacenje podataka sa (verovatno) neispravnog tel
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
Cekaj, nije mi jasno nista ovde
Sta ti u stvari trazis od nas ovde ?
Ti zelis da izvadis podatke iz telefona (neispravnog), a to isto ne mogu da ti odrade u servisu u kojem si odneo telefon ? Pa ovde pitas za savet, ili trazis ko to moze da ti uradi ?
Ako je tako, onda ti moram reci da si promasio forum i da neces hteti da das odredjenoj firmi novac da ti izvuku podatke (to ne rade servisi za popravku telefone, ver firme koje se time iskljucivo bave). Ali mislim kada cujes cifru, da ti nece biti uopste bitni podatci !

Sta ti u stvari trazis od nas ovde ?
Ti zelis da izvadis podatke iz telefona (neispravnog), a to isto ne mogu da ti odrade u servisu u kojem si odneo telefon ? Pa ovde pitas za savet, ili trazis ko to moze da ti uradi ?
Ako je tako, onda ti moram reci da si promasio forum i da neces hteti da das odredjenoj firmi novac da ti izvuku podatke (to ne rade servisi za popravku telefone, ver firme koje se time iskljucivo bave). Ali mislim kada cujes cifru, da ti nece biti uopste bitni podatci !
Steeler,
http://www.gsmreverse.com/index.html#ns
Tu sad postoji problem,niko ne voli da dira nesto sto je neko drugi ceprkao.....pokusaj pozz
http://www.gsmreverse.com/index.html#ns
Tu sad postoji problem,niko ne voli da dira nesto sto je neko drugi ceprkao.....pokusaj pozz