Kvar HTC desire HD
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 29. Apr 2012. 14:08
- :: HTC desire Hd
- :: samsung f110
Kvar HTC desire HD
Pozdrav,imam veliki kvar na HTC desire HD,pokusao sam da ubacim drugi android u telefon posto se moj nije update-ovo sam,dok je isla instalacija komp mi se resetovao i prekinuo instalaciju i od tad nemogu da upalim telefon,nosio sam ga u servis i lik mi rekao da je telefon prvo mora da se ozivi da bi se ubacio ponovo android ali posle mesec dana kada sam dosao po telefon rekao mi je da nemoze da se popravi i da nezna u cemu je kvar,pokretao je nekoliko puta telefon ali se ponovo vracao na staro kako mi je on rekao,dali ima neko savet da mi da sta da radim i gde da ga nosim u servis????
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 31. Jul 2011. 22:02
Re: Kvar HTC desire HD
Ako je pokusavao da uradi recovery pomocu nekog JTAG alata i nije uspeo onda je definitivno maticna ploca za zamenu. Ako nije onda nosi u drugi servis. Taj model i inace ima dosta problema sa plocama.
-
- Slučajni prolaznik
pa jel se isplati menjati plocu,mslm zbog cene???da ga ne popravljam ako je previse skupo
-
- Entuzijasta
Kazes da je telefon ubijen prilikom flesovanja jer ti se restartao komp?
Ako je telefon pre toga bio potpuno ispravan onda je verovatno samo softverski neispravan i trebalo bi da moze da se sredi.
Za to je neophodan neki profesionalni alata i vrlo je bitno da potpuno sigurno znas da li je to vec pokusano ili ne.
Sta ti znaci ne moze da se upali? Mrtav je totalno? Moze li da udje u boot?
Ako je telefon pre toga bio potpuno ispravan onda je verovatno samo softverski neispravan i trebalo bi da moze da se sredi.
Za to je neophodan neki profesionalni alata i vrlo je bitno da potpuno sigurno znas da li je to vec pokusano ili ne.
Sta ti znaci ne moze da se upali? Mrtav je totalno? Moze li da udje u boot?
-
- Slučajni prolaznik
samo u bot moze,ne znam stvarno,bio je tel kod lika mesec dana i on mi je rekao da je uspeo da digne android ali da se opet ugasi posle izvesnog vremena...E kakvi su nasi,moze da se desi da lik iz prve ruke nije znao da sredi pa je lupao gluposti posle
EDIT:
radio je tel.pre toga odlicno,imam ga vec skoro god dana i nikad nisam imao problema sa njim
EDIT:
radio je tel.pre toga odlicno,imam ga vec skoro god dana i nikad nisam imao problema sa njim
Poslednja izmena od Ninolina u Čet, 03. Maj 2012. 18:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim vec koristi opciju Izmeni.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim vec koristi opciju Izmeni.
-
- Entuzijasta
Ne znam sta pametno da ti kazem, meni je prosto cudno da je neko drzao telefon mesec dana, to mi je u startu neozbiljno i neprofesionalno. Imao sam slucaj da mi covek donese Se X10, kaze bio u servisu 20 dana i nista nisu mogli da naprave a ispostavilo se da oni nisu nista ni pokusali, bar se tako cini jer sam telefon flesnuo bez ikakvih problema i potpuno je ispravan.
Kazes bio je potpuno ispravan pre pokusaja flesovanja, serviser kaze da je uspeo da digne (sta god to znacilo) sistem i opet se ugasi. Tu me opet zbunjujes, ako pali i posle nekog vremena se ugasi to smrdi na neispravan hardver, ako ne pali kako je to "digao"? Kako se pali i gasi kada kako kazes hoce samo u boot?
Zato kazem da treba da nosis u neki drugi servis da proba neko drugi da ga sredi ako je moguce.
Kazes bio je potpuno ispravan pre pokusaja flesovanja, serviser kaze da je uspeo da digne (sta god to znacilo) sistem i opet se ugasi. Tu me opet zbunjujes, ako pali i posle nekog vremena se ugasi to smrdi na neispravan hardver, ako ne pali kako je to "digao"? Kako se pali i gasi kada kako kazes hoce samo u boot?
Zato kazem da treba da nosis u neki drugi servis da proba neko drugi da ga sredi ako je moguce.