Problem Galaksi

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
zlatnikSE
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Mar 2011. 01:50

Problem Galaksi

Post od zlatnikSE »

pozdrav , evo prvo slika pa cu onda reci sta je problem i ako mi neko moze pomoci...
Slika

brat je uneo neku sifru za mob , ali njegova devojka je pokusala previse puta da otkljuca i od tada se pojavljuje ovo , pise da se prijavi na svoj google nalog , ali on nema nalog na mob, ja sam pokusao sa moj ali nece , jel mu ima spasa da se nekako ootkljuca ili mora na servis :) hvala unapred
Poslednja izmena od McLaren F1 u Sre, 31. Okt 2012. 16:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Zabranjeno je postavljanje slike veće od 600 piksela širine koja kvari dizajn sajta zbog svoje veličine.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Re: Problem Galaksi

Post od sugarcoated_ass »

zlatnikSE, factory reset iz recovery-a bi trebalo da resi ovaj problem. :)

zlatnikSE
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zlatnikSE »

ali kako da uradim to , jer moze samo d prima pozive i nista drugo , ne moze se uci u meni ni nista??

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Problem Galaksi

Post od toda81 »

Ne vidim bas lepo da lj je s2 ilj obican galaxy tako da ako je s2 ugasi ga i drzi taster za pojacavanje,home dugme i taster za paljenje dok ne udje u recovery
Note IV N9100 dual

zlatnikSE
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zlatnikSE »

zapamtio sam da ima oznaku galaxy y :)
sada nisam siguran ali po slikama sto sam nasao po netu mislim da je taj

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Problem Galaksi

Post od toda81 »

Probaj da nadjes na natu kako se upada u recivery za taj tel. mozda je isto kao sto sam ti napisao da je na s2 pa probaj
Note IV N9100 dual

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Galaxy y je u pitanju
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

zlatnikSE
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zlatnikSE »

evo slika
Slika
iso sam onako kao sto si napisao , pa sam onda iso na wipe data/factory reset pa onda na yes --delete all user ali onda mi se opet pojavi ovo na slici i sta god radio posle opet se pojavi ovo na slici , Android system recovery
jel treba jos nmesto da uradim kako bi se normalno upalio ili sta , sve polude :)
kad sam pospan i nerazmisljam , iso sam na reebot , hvala svima na pomoc :) radi sad :) hvala jos jednom
Poslednja izmena od McLaren F1 u Sre, 31. Okt 2012. 16:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Zabranjeno je postavljanje slike veće od 600 piksela širine koja kvari dizajn sajta zbog svoje veličine.

Odgovori