k550i kvar - backup?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
chodacs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2012. 22:00
:: k550i

k550i kvar - backup?

Post od chodacs »

imam Sony Ericsson k550 koji je riknuo :) star 6god. padao mi 200 puta, i uvek radio, u zadnjih godinu-pola godine desavalo mi se da se ugasi sam od sebe, ja mu izvadim bateriju i upalim ga ponovo, i pre neki dan se ugasi bez mogucnosti da se upali... kad sam ga odneo u servis lik mi rekao da je u pitanju ploca...koja se ne isplati da se menja....on ga nesto prikacio na komp....kao treba da predje 250 to sto je ucitavao....ali on valjda doslo do 220...i kao ne moze...odneo sam ga kod nekog ortaka koji ima isto servis tek sutra treba da ga pogleda a rekao mozda je softwer...
e sad sem toga sto sam hteo da popravim telefon
bitno mi je da sacuvam imenik sa brojevima iz njega...manje vise mulitimediju....od svih brojeva 10% mi bilo na sim kartici ostalih 90% na telefonu u memoriji....da li to moze da se sacuva?

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Re: k550i kvar - backup?

Post od drgrga »

To znaci da mu je riknuo flesh chip i staje uvek na odredjenoj adresi.....dakle mozes da se pozdravis sa tim imenikom ai ne znam sta si ocekivao posle ovoga "star 6god. padao mi 200 puta" i za to vreme se nisi seto da napravis bilo kakav beckup ? Ne razumem......sve najbolje

Odgovori