Ljudi u pokusaju flesovanja N97 RM-505 pomocu fenixa telefon se brikovao...na palenje samo zavibrira i to je to...
Sta da radim..?
Nokia N97 Brikovana
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Re: Nokia N97 Brikovana
gdrazen, a dokle je stiglo flashovanje? Sta se sve desilo? Jednom sam imala sličnu situaciju i vadjenje baterije na 15-tak minuta mi je sredilo situaciju. Čisto probaj, mozda i tebi pomogne. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Tako je i meni bilo.I kada sam probao da flesuje ponovo javljala se greska kod "Verifying communication to device".Probaj da ga flesujem ponovo.Istom verzijom firmware-a kao sada.I kada ti dodje do ovog gore dijela samo iskljuci telefon sa USB-a i upali.A koji si verziju firmwarea htio da stavis...noviju,stariju ili istu?
- gdrazen
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
- :: SG NOTE 1 N7000
- :: SG NOTE 2 N7100
Hvala sto ste pokusali pomoci, sve sam to probao, i jos mnogo toga ali nista nije pomoglo.....
Ipak sam nasao rjesenje....za sve kojima se desilo da N97, a vjerovatno radi ina drugim slicnim telefonima, brikuje tokom flashovanja, znaci kada se pokusa upaliti samo zavibrira i to je sve, treba imati instaliran Fenix, J.A.F, i ovaj fajl: RM-505_EMEA_22.0.110_v8.00.exe
Onda se telefon flashuje preko J.A.F i sve prodje kako treba...znaci telefon radi

Ipak sam nasao rjesenje....za sve kojima se desilo da N97, a vjerovatno radi ina drugim slicnim telefonima, brikuje tokom flashovanja, znaci kada se pokusa upaliti samo zavibrira i to je sve, treba imati instaliran Fenix, J.A.F, i ovaj fajl: RM-505_EMEA_22.0.110_v8.00.exe
Onda se telefon flashuje preko J.A.F i sve prodje kako treba...znaci telefon radi

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
gdrazen, super sto si to resio.
Nisi bas dao dovoljno detalja u prvom postu da bismo ti dali detaljnije savete, ali mi je drago da si se snašao. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- gdrazen
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
- :: SG NOTE 1 N7000
- :: SG NOTE 2 N7100
Ma nisam ni ja znao na sta flesujem...nisam ni provjeravao koja je verzija trenutna na njemu. Samo sam otvorio navifirm i skinuo neki verziju koju sam prvu nasao...pokrenuo fenix poceo flesovanje i napravio belaj....
Al dobro...bitno da sam popravio...
Hvala svima jos jednom
Al dobro...bitno da sam popravio...
Hvala svima jos jednom