Na jednom rodjendanu cakali su mi po fonu.I naravno zakljucali ga "Too many pattern attempts!".
Sada me zanima kako se moze otkljucati fon?Osim hard reseta.Jer imam gomilu fotografija i snimaka, koji mi trebaju.
Gledao sam mnoge metode na netu ali vecina trazi usb debugging da je ukljucan mada kod mene izgleda nije.
Takodje one metode sa tapkanjem home buttona ne rade.
Zakljucan Galaxy S2
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Re: Zakljucan Galaxy S2
Koliko ja znam ,trebalo bi gmail account da ti trazi ? Sto nisi negde bekapovo podatke svoje? Ako su ti toliko bitne te slike,trebao si negde jos da ih smestis jer je ludost drzati ih samo na internoj memoriji telefona...
artifex, upravu si,ali jbg.Da trati gmail acc,ali kad ukucam izbacuje da je pogresno.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 31. Jul 2011. 22:02
Odes lepo u neki servis da ti skinu tu siftu bez brisanja podataka i sve ce biti sacuvano.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Zakljucan Galaxy S2
Ako znas user i pass od gmail to je to, a ako ne znas daj telefon onom ko zna. Nemoj mi reci da su ti znali pass od gmail, promenili pass, zaključali fon. Ili promeni pass preko PC i probaj.
Odnio sam u servis fon i lik je pokusavao i rekao je da nije mogao da rijesi.Rekao sam mu da odradi factory reset i odradio ga je.I na kraju kad sam podigao fon upalio ga,slucajno odem da vidim koliko imam memorije kad ono zauzeto ima dosta.Pogledam kad citava galerija ostala.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Zakljucan Galaxy S2
Druze, slike i bitna dokumenta si mogao i sam da spasis ako su ti na kartici pomocu citaca kartica ili ako ubacis karticu iz s2 u neki drugi tel
Note IV N9100 dual