Da li kupiti sa eBaya Anker bateriju od 1900 mah, kompatibilna je sa SGS2, Galaxy R itd. i da li ih možda ima negde kod nas (Bg)?
Pošto većina ljudi ima SGS2 zanima me da li je neko koristio i kako se pokazala?
Galaxy S2/R i Anker baterija
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Re: Galaxy S2/R i Anker baterija
Ja iskreno smatram da je ta baterija čak i slabijeg kapaciteta nego originalna od 1650mAh. Mišljenja sam da je bolje kupiti onu originalnu extended bateriju od čini mi se 2000mAh i miran si.
Problem je što meni treba baterija za Galaxy R. Ove jače baterije sve imaju custom back cover za SGS2 a za R toga nema.
Isčitao sam na xda par tema, podeljena su mišljenja ali prema tome što je par korisnika merilo, jeste kapacitet koji se reklamira.
Verovatno ću uzeti ako se ispostavi da šalju kod nas i da poštarina nije preterana. Inače je već krenula da mi gubi kapacitet baterija posle godinu i 9 meseci, da li je to očekivano za današnje baterije koje se pune i po 2x dnevno?
Isčitao sam na xda par tema, podeljena su mišljenja ali prema tome što je par korisnika merilo, jeste kapacitet koji se reklamira.
Verovatno ću uzeti ako se ispostavi da šalju kod nas i da poštarina nije preterana. Inače je već krenula da mi gubi kapacitet baterija posle godinu i 9 meseci, da li je to očekivano za današnje baterije koje se pune i po 2x dnevno?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
kenzoki, na DealExtreme i slicnim sajtovima postarina je vec uracunata u cenu (ali ti preporucujem da doplatis "tracking" paketa) i naravno salju u Srbiju.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Na ovom sajtu imaju samo baterije za koje sam već čitao da nisu preporučljive :/
Koji su to još sajtovi ovog tipa?
Koji su to još sajtovi ovog tipa?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
kenzoki, svi oni imaju iste baterije. Ali tamo ima jedno 20 modela baterija za S2/R/S2+, i neke od njih imaju dobre ocene kupaca. Nije moguce da su sve "nepreporucljive".
Inace ja sam kupio, posto mi je crkla original baterija Hinorx bateriju. Nije nista specijalno. Deklarisana je na 1650 mAh, ali ima zapravo kapacitet oko ~1500 mAh.
Inace ja sam kupio, posto mi je crkla original baterija Hinorx bateriju. Nije nista specijalno. Deklarisana je na 1650 mAh, ali ima zapravo kapacitet oko ~1500 mAh.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Ma za te pohvalne komentare dirketno na sajtu za kupovinu i onako sam u fazonu da su pisali sami prodavci
malo se zezam, al malo i ne :/
na xda se diskusija svela maltene samo na anker kao pouzdan (od ovih jeftinijih i nezvanicnih baterija). Jbg, nesto cu morati da uzmem, vec mi popusta ova baterija

malo se zezam, al malo i ne :/
na xda se diskusija svela maltene samo na anker kao pouzdan (od ovih jeftinijih i nezvanicnih baterija). Jbg, nesto cu morati da uzmem, vec mi popusta ova baterija