Samsung Galaxy baterija problem

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
petarius
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 24. Feb 2014. 11:21
:: Samsung Galaxy S 4G

Samsung Galaxy baterija problem

Post od petarius »

Pozdrav,

U Americi sam kupio Samsung Galaxy S 4g, koji se inače ne prodaje kod nas. Pre nekoliko nedelja mi se pokvarila baterija. Nadula se malo, i iz čista mira se posle nekog vremena korišćenja isprazni, i zbog toga se mobilni isključuje.
Kada sam otišao da kupim bateriju, u radnjama su mi nudili one TeraCell i ostale proizvođače koji inače ne proizvode originalne baterije za Samsung telefone. Problem je što telefon ima zaštitu, i čim probam da je punim, on se isključi, dakle dozvoljava samo original bateriju.
U Nišu baterije nigde nema da se kupi. Radnik u VIPu mi je rekao da je moguće da se skine zaštita sa telefona, kao što sam ga dekodirao da bi mogao da primi našu SIM karticu. Pitam vas, da li je to stvarno moguće i da li je neko imao sličnog iskustva?

Hvala unapred.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: Samsung Galaxy baterija problem

Post od Azimuth »

Mislim da bi ti najbolje bilo da ga odneseš u neki od servisa, ne treba ti ovlašćeni, pa da ti ljudi koji se time bave kažu njihova iskustva. Lično ne poznajem nikoga ko je imao takav problem, i na Samsungu rade sve baterije baš kao što rade svi punjači.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

У крајњем случај можеш на нету да наручиш батерију за твој модел и сачекаш да стигне.
ex ivan87

petarius
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 24. Feb 2014. 11:21
:: Samsung Galaxy S 4G

Post od petarius »

Ceftriaxone napisao:У крајњем случај можеш на нету да наручиш батерију за твој модел и сачекаш да стигне.
Da li bi onda mogli da mi preporučite neki sajt, da je pouzdan? Hvala.

Mislim da bi ti najbolje bilo da ga odneseš u neki od servisa, ne treba ti ovlašćeni, pa da ti ljudi koji se time bave kažu njihova iskustva. Lično ne poznajem nikoga ko je imao takav problem, i na Samsungu rade sve baterije baš kao što rade svi punjači.
Ruku na srce, nisam bio u previše prodavnica, ali retko ko je imao pojma o čemu se zapravo radi. Obično ljudi nemaju previše iskustva sa telefonima koji su kupovani sa strane, već samo sa ovim našim "divljacima", već krekovanim, ili kako se to već zove.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

EBay
ex ivan87

Odgovori