Samsung Galaxy Ace S5830i problem
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 01. Apr 2014. 18:41
- :: GT-S5830i
Samsung Galaxy Ace S5830i problem
Pokusao sam da ubacim novuveryiju Android sistema na gore pomenuti telefon. Nakon ubacivanje telefon se yaglavio na pocetnom ekranu. Nemoye da se upali niti da se udje u Recovery mode, sto mislim da je najgore. Probao sam sa Odinom i ubacio sam fabricki Android, oficijalni, ali nakon toga ponovo nemogu da udjem u Recovery mode. Sve sam sam probao, ali posto nema vajde od toga molim za pomoc.
Milion HVALA!!!
Milion HVALA!!!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy Ace S5830i problem
Da li si dobar rom instalirao?
Kada si instalirao novi rom iz Odina, da li je na kraju pisalo PASS? Ako si ga pre toga skinuo sa kabla onda nije zavrsio instalaciju roma.
Kad instaliras iz Odina, i ako ti na kraju pise PASS pa ga onsta tek kada se telefon upali skines sa kabla, tada MORA da moze da udje u Recovery.
Bojim se da ti tu nesto nisi uradio kako je trebalo i zato imas problem.
Kada si instalirao novi rom iz Odina, da li je na kraju pisalo PASS? Ako si ga pre toga skinuo sa kabla onda nije zavrsio instalaciju roma.
Kad instaliras iz Odina, i ako ti na kraju pise PASS pa ga onsta tek kada se telefon upali skines sa kabla, tada MORA da moze da udje u Recovery.
Bojim se da ti tu nesto nisi uradio kako je trebalo i zato imas problem.
-
- Slučajni prolaznik
Pisalo je PASS. I kad sam skinuo kabal sa telefona, nesto se instaliralo na telefonu. Pre toga moj brat je po prvi put uradio, i kada je ubacio preko Odina, telefon je poceo da se pali, i da se restartuje. On je mislio da to ne treba tako pa kada je uso u Recovery instalirao je ponovo taj isti ROM koji je instalirao preko Odin-a. i od tata telefon vise ne radi ni kada se instalira preko Odina. Molim pomoc
Edit:
Kad udjem u Download Mode pise:
Product Name: GT-S5830i
Custom Bin Down: YES (3 counts)
Currcent Bin: SAMSUNG OFFICIAL
Ako Vam to nesto znaci.
Edit:
Kad udjem u Download Mode pise:
Product Name: GT-S5830i
Custom Bin Down: YES (3 counts)
Currcent Bin: SAMSUNG OFFICIAL
Ako Vam to nesto znaci.
- Azimuth
- Moderator
Pa ništa, ponovo iz Odina neka instalira i to je to. Ako se bude palio gasio onda u recovery pa tamo uradi samo factory reset tj wipe data. Nikakve instalacije i ništa drugo.
-
- Slučajni prolaznik
Ni nakon ponovnog instaliranja nemogu da udjem u Recovery. Postoji li drugi nacin?
- Azimuth
- Moderator
Da li se upalio? Da li radi?
Ako jeste, stavi mu cmw i to je to.
Ako jeste, stavi mu cmw i to je to.
-
- Slučajni prolaznik
Samo piser Samasung Galaxy Ace i nista se ne desava. A ako uspem da udjem u Recovery porbacu sa CWM.
-
- Slučajni prolaznik
Usao sam u Recoveri uradio wipe data i nista se ne desava, opet se telefon ne pali. Sta da radim?

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy Ace S5830i problem
Moras da skines drugi rom za flash preko odina. Desavalo se to meni kada sam drugu flashovao negov s2, tj nije hteo da se upali posle instalacije dva fa ricka roma i tek kada sam instslirao treci fabricki rom upalio se. Ne brini, samo skini rom za neku druhu zemlju i isto probaj da ga preflashujes preko odina. Ubosces na kraju fabricki rom koji ce da radi
Note IV N9100 dual
-
- Slučajni prolaznik
A jel mogu nekako da obrisem ROm koji se trenutno nalazi u telefonu, pa da sve pocnem iz pocetka? Sa kojim CWM Recovery-jem bi to moglo?
-
- Slučajni prolaznik
Posto imam jedan Android 4.1.1, koji je pre ubacivanja 4.2.2, koji mi je zakocio telefon, radio. Pa sam mislio da ovaj potojeci Android koji ne radi iybrisem i nanovo ubacim ovaj 4.1.1, jer ovako ne moze da se ubaci.
- Azimuth
- Moderator
Nr možeš da obrišeš rom tek tako. Odinom stavljaš novi umesto postojećeg ili ako ti je telefon rutovan pa onda iz rikaverija da staviš neki custom rom.
Nađi za koji je region tv2 telefon, skini taj rom sa sammobile i stai ga iz Odina. To je osnova svega.
Nađi za koji je region tv2 telefon, skini taj rom sa sammobile i stai ga iz Odina. To je osnova svega.
-
- Slučajni prolaznik
Gde da vidim za koji mi je region telefon? 
A jel moye to preko CM da ubacim?

A jel moye to preko CM da ubacim?
- Azimuth
- Moderator
Pa znaš valjda koji je rom bio u njemu. U rikaveriju dole na dnu obično piše. Pokušaj preko IMEI broja da dođeš do regiona. U krajnjoj liniji stavi neki NEE, SEE i sl., tako ćeš pokriti čitave regione, a ne pojedinačne zemlje. Jbg, ne znam šta da ti kažem i kako još da ti pomognem.
Ne, isključivo iz Odina ide oficijalni rom. A posle toga rutuj i stavljaj custom koji hoćeš.
Ne, isključivo iz Odina ide oficijalni rom. A posle toga rutuj i stavljaj custom koji hoćeš.