Samsung Note MRTAV

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
macindo46
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2014. 23:56
:: samsung galaxy n7000

Samsung Note MRTAV

Post od macindo46 »

Cao drustvo 8) Imam problem sa samsungom note n 7000,i ne znam kako da ga resim. Evo ovako,telefon je super radio do jednog dana kada je pocela veoma sporo da se puni baterija i nije htela da se puni do 100%,vec je puni do 60,70% i dok je jos uvek na punjacu pocne da se prazni lagano :| Tako je bilo nekoliko dana sve dok jednom nije stajao uzvicnik u trouglu pored prikaza baterije na telefonu (naravno dok je na punjacu). Kada se telefon ugasio (ispraznio na punjacu) pojavilo se na ekranu baterija (kao tokom punjenja ugasenog telefona) velika baterija i u njoj uzvicnik u trouglu,tako je stajalo nekoliko minuta i telefon je postao MRTAV,ne pali se vise. Molio bih ko se razume,da mi pomogne oko ovog problema,da li je u pitanju baterija ili sta vec??? (nemam drugu bateriju da bih probao telefon sa njom)... HVALA UNAPRED.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Re: Samsung Note MRTAV

Post od janka_88 »

Moja je preporuka da ipak probaš prvo drugu bateriju i ako je sve normalno onda je to to. Koliko je star telefon i da li je baterija ikako mijenjana?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Odeš lepo i neki servis ili još bolje prodavnicu i tražiš bateriju da "kupiš", pa je staviš u telefon i proveriš. Ako se upali, a mora, onda samo zavuci ruku u džep i plati. Ako se ne upali onda je do telefona.

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

Nove baterije su zapakovane i niko mu neće dozvoliti da ljušti pakovanje
dok ne zavuče ruku u džep.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Po servisima imaju baterije. Ako nemaju baterije imaju onaj instrument kojim ispituju i baterije i telefone.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Odeš lepo u servis i objasniš u čemu je stvar, ako je do baterije kupićeš je ako nije, onda da vidiš šta ti je dalje činiti. Izaćiće ti u susret sigurno u servisima, jer im ostavljaš pare u svakom slučaju ;)

Odgovori