problem sa baterijom lumia920

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
pekson
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 10. Apr 2014. 17:48
:: lg g3
:: l920 i l800

problem sa baterijom lumia920

Post od pekson »

Jel zna neko u cemu moze da bude problem-batrija od jednom pocne znatno brze da se prazni, ranije mi drzala dan ipo bez pdoblema. Desi se nekad da krene tako da se prazni brzo ja rebutujem tel i radi normalno. A sada nece, izdrzi jedva pola dana. Uradio sam i hard i soft reset. Mislio sam da je baterija problem. Jednog dana mi se skroz ispraznio, i vise nisam mogao da ga upalim. Zamenio sam mu bateriju, sada radi ali se isto brzo trosi. Telefon je u garanciji ali kad sam obrazlozio problem on mi kaze da je do baterije, a garncija na bateriju je 6 meseci, i istekla je. Pokusao sam i da prilikom hardreseta ne vracam stara podesavanja, u slucaju da sam nesto podesio sto ne treba ali nije bilo uspeha. Mislim da je sve krenulo kada sam pokusao da ubacim zelje i interese u kortanu ali posle sam sve izbrsao i nista se nije vratilo na staro.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Re: problem sa baterijom lumia920

Post od miodrage »

Nesto u pozadini ti vuce bateriju. Pogledaj preko Battery Saver
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

pekson
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 10. Apr 2014. 17:48
:: lg g3
:: l920 i l800

Re: problem sa baterijom lumia920

Post od pekson »

pise samo phone da mi najvise trosi, sada mi se i ugasio na 80% baterije, nisam mogo da ga upalim dok nisam stavio na punjac, saljem ga na reklamaciju, vraticu staru bateriju pa nek vidi sta ce ovaj. imam utisak kao da i malo stuca, ne radi onako kako sam navikao, mozda treba da se flesuje ili nesto, ali saljem tamo pa nek vide

Odgovori