Kako flesovati N6630
Kako flesovati N6630
Da li je moguce flesovati N6630 kod kuce ili je neophodno da se nosi u neki servis.
Isplati li se sad ubacivanje nove verzije 5.03.08
Isplati li se sad ubacivanje nove verzije 5.03.08
Zoka, kao shto rekoh meni ovo sasvim novo, symbian i to..., tako da svaki savet je dobrodoshao. Mozhesh mi preporuchiti neki antivirus.
Kod mog telefona sa vodafon softverom nisam mogao da to radim ( mp3 dual mode)
A recimi kako da postavim melodiju ili zvuk poslat blututom sa drugog telefona za ring tone
Kod mog telefona sa vodafon softverom nisam mogao da to radim ( mp3 dual mode)
A recimi kako da postavim melodiju ili zvuk poslat blututom sa drugog telefona za ring tone
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Ok, ja stvarno nisam mislila ništa loše...Ja inače imam timovu, pa je to sve moglo de se odradi bez problema
Kada primiš melodiju, ona ti se nalazi u inboxu. Ti je otvoriš, pa onda ideš na Save, pa ti on ponudi gde da je sačuvaš (to je tvoj lični izbor, mmc ili tel. memorija)...Ka to odradiš, odeš u Profiles, pa Personalise, i tamo u Ringing tone, na onu listu već postojećih melodija dodaće ti se ona koju si malopre sačuvao. Samo je pronadješ i to je to
Što se tiče antivirusa, ja imam simworks, on je ok, probala sam i kasperskog, ali on mi je dosta usporio mob pa sam ga obrisala...Imaš i Symante, on može da se i updatuje, i čula sam da je ta firma potpisala valjda sad sa nokijom saradnju

P.S Samo da dodam da sam ja u ženskom rodu

Što se tiče antivirusa, ja imam simworks, on je ok, probala sam i kasperskog, ali on mi je dosta usporio mob pa sam ga obrisala...Imaš i Symante, on može da se i updatuje, i čula sam da je ta firma potpisala valjda sad sa nokijom saradnju

P.S Samo da dodam da sam ja u ženskom rodu

Od pre neki dan, u ovlaschenoj prodavnici Alfa Copy spustili su cene na 320Eur pre dva tri danacena je bila 400Eur, garantovani original chist neskidan sa mrezhe, poshto ta firma je oficijalni uvoznik i distributer za Noka.
U ostalim mobilarama moglo se nachi od 300-320 Eur ali to je bila cena pre popusta ovog pospusta shto znachi da mozhda su i oni sada spustili cene.
Ja sam moj dobio iz slovenije Vodafonov za 230 Eur ali koristio ga moj (bratuched) brat od sestre 2-3 meseca.
U ostalim mobilarama moglo se nachi od 300-320 Eur ali to je bila cena pre popusta ovog pospusta shto znachi da mozhda su i oni sada spustili cene.
Ja sam moj dobio iz slovenije Vodafonov za 230 Eur ali koristio ga moj (bratuched) brat od sestre 2-3 meseca.

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82