N3650, neće da se upali telefon...

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

N3650, neće da se upali telefon...

Post od Layne_Staley »

telefon mi se ugasio odjednom... kada probam da ga upalim, prikazhe mi se pochetno "nokia" jedno 2 puta i nishta, onda se ugasi... shta da radim? pomocj please
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

beraster
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 22:27

Post od beraster »

Probaj da izvadis bateriju. Drzi je van telefona neko vreme pa probaj. Meni je jedanput uspelo.

javascript:emoticon(':)')
Srećan sam.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

... pa nisam ni ja od juche :wink: pa to sam prvo probao... pa onda sa safe mode (ako ga ima 3650. to je kada drzhish olovchicu dok palish fon) pa sam probao sa shift(drzhish tarabu dok palish fon) pa sam probao sa izvadjenom mmc, ni to ne pomazhe... ako ga odnesem u prodavnicu u kojoj sam ga kupio a tel je josh pod garancijom, da li cje mi vratiti pare ili dati da zamenim sa drugim|????
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Probaj da ga formatiras,treba da uspe!?Ako neznas kako,istovremeno drzi tastere zelena slusalica+zvezdica+taster 3+dugme za paljenje dok ne pise:"Formating",pa bi trebalo da se pokrene!Naravno gubis podatke koje nisi sacuvao skoro,kao na primer nove telefonske brojeve!
Pozdrav 8)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

no dice.. ne vredi!! ne radi to na 3650 ja mislim... e ljudi, pitacju ja sutra u prodavnici, nego molim vas recite mi vashe mishljenje: da li cje mi vratiti pare ili barem zameniti fon za neki drugi??

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

e lomnica_city , inache probao sam opet sa tim , i nishta!! nema teorije da upali... katastrofa... p.s. e ljudi, pitacju ja sutra u prodavnici, nego molim vas recite mi vashe mishljenje: da li cje mi vratiti pare ili barem zameniti fon za neki drugi??

p.p.s. izvinite ako sam dosadan :D :unsure:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Kako ne radi!,to je sifra za svaki Symbian! :? Pojedinci su pokusavali po desetak puta dok im nije uspelo da zapocne formatiranje umesto da se samo upali pa probaj jos!
Za radnju neznam,pitaj prvo da ga flesuju,naravno to moraju besplatno,ako nece a hoce da ti daju drugi telefon (pare ne ocekuj),ti razmisli sta ti je ciniti pa ako ti je vaznije da uzmes recimo K700 nego da popravis 3650 ti pristani,ako ne ti pripreti inspekcijom da ti poprave 3650!
Ipak prvo probaj jos nekoliko puta onu sifru,MORA da uspe,a ako ne uspe ipak prvo trazi da ti flesuju i to ce ga srediti!
Pozdrav 8)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

pa pokushao sam, evo bar jedno 20 puta... i nishta .. majke mi... hvala ti na savetu.. znachi ti kazhesh da je bolje da fleshujem ovo moje chudo nego da uzimam k700 i ?? i josh 1 pitanje:
meni je malo zezao i ranije ali nikada nisam imao mnogo programa na njemu... malo mi je i kochio, i zatvarao logs i tako to sam od sebe...jel mozhe to nekako da se skroooz popravi?? da se ubaci druga verzija softvera???

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

To i podrazumeva flesovanje!Ubacice ti noviju verziju softvera i onda bi trebalo to da prestane da se desava!Samo ga ti"ishvali"sta ti je sve radio i da se samo odjednom ugasio,da nece da se upali a nisi ubacivao neke krekovane programe i slicno (OBOZAVAJU da koriste foru da imas virus ili da si sam kriv zbog krekovanih programa pa da te zeznu i NAPLATE flesovanje)!
Pozdrav 8)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ok! ja cju se truditi da mi ne naplate fleshovanje... shta da radim... valjda cju uspeti... a ako bash hocje, jel znash mozhda neki dobar servis u gradi koji radi flesh??
p.s. u pitanju je bg... :D

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Nisam iz BG-a,zao mi je! :wink: Probaj lepo sa njima (nosi onima kod kojih si kupio) pa ako se bas prave ludi... pravi jos ludji od njih! :D
Pozdrav 8)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

sad sam bas pratio ovu temu i razmisljam kakvo je ovo ciganisanje kod nas i u 'skoro' svim mobil shopovima jer kad odes kao kupac sve je cool,super,strava,ljubazni itd. a kada ti se neki kvar ili nesto desi a fon ti je pod garancijom i odes i izreklamiras napljuju te kao slepca i jos bi da te deru e toga ima samo kod nas kad ti je frka da i odes da uradis reklamaciju iako ti je pod garancijom!!!
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

:D e pa fain2daniel, ja sam izgleda kupio u cool prodavnici! bio sam danas, BEZ garantnog lista(izgubio sam ga) samo sa rachunom i lik mi je rekao da cje mi popraviti, ali kao naplacjuju 1000 dindzhi , a kada bi imao garanciju ne bi mi nishta naplatili , da bi mi na kraju rekao : "ma sredicju ti ja neshto, pogledacju kad si kupio tel, i napravicjemo novi garantni list"... tako da je sve ok... inache , problem je bio u nekom virusu... kazhe da cje posle ovoga raditi super ,a ako ne, da cje mi dati novi telefon :D :D :D

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Layne_Staley, to je prava retkost kod nas, svaka cast tim momcima, ja gde sam kupio moj telefon kada udjes u radnju smeskaju se a cim cuju da se zalis pocinju da krckaju prstima... Ali super su rade i zamenu uz doplatu... ako se ne zalis... :dry:
HOX Titanium gray

Odgovori