N3650, neće da se upali telefon...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
N3650, neće da se upali telefon...
telefon mi se ugasio odjednom... kada probam da ga upalim, prikazhe mi se pochetno "nokia" jedno 2 puta i nishta, onda se ugasi... shta da radim? pomocj please
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
... pa nisam ni ja od juche
pa to sam prvo probao... pa onda sa safe mode (ako ga ima 3650. to je kada drzhish olovchicu dok palish fon) pa sam probao sa shift(drzhish tarabu dok palish fon) pa sam probao sa izvadjenom mmc, ni to ne pomazhe... ako ga odnesem u prodavnicu u kojoj sam ga kupio a tel je josh pod garancijom, da li cje mi vratiti pare ili dati da zamenim sa drugim|????

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
no dice.. ne vredi!! ne radi to na 3650 ja mislim... e ljudi, pitacju ja sutra u prodavnici, nego molim vas recite mi vashe mishljenje: da li cje mi vratiti pare ili barem zameniti fon za neki drugi??
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
e lomnica_city , inache probao sam opet sa tim , i nishta!! nema teorije da upali... katastrofa... p.s. e ljudi, pitacju ja sutra u prodavnici, nego molim vas recite mi vashe mishljenje: da li cje mi vratiti pare ili barem zameniti fon za neki drugi??
p.p.s. izvinite ako sam dosadan

p.p.s. izvinite ako sam dosadan

- Lomnica_city
- Expert
Kako ne radi!,to je sifra za svaki Symbian!
Pojedinci su pokusavali po desetak puta dok im nije uspelo da zapocne formatiranje umesto da se samo upali pa probaj jos!
Za radnju neznam,pitaj prvo da ga flesuju,naravno to moraju besplatno,ako nece a hoce da ti daju drugi telefon (pare ne ocekuj),ti razmisli sta ti je ciniti pa ako ti je vaznije da uzmes recimo K700 nego da popravis 3650 ti pristani,ako ne ti pripreti inspekcijom da ti poprave 3650!
Ipak prvo probaj jos nekoliko puta onu sifru,MORA da uspe,a ako ne uspe ipak prvo trazi da ti flesuju i to ce ga srediti!
Pozdrav

Za radnju neznam,pitaj prvo da ga flesuju,naravno to moraju besplatno,ako nece a hoce da ti daju drugi telefon (pare ne ocekuj),ti razmisli sta ti je ciniti pa ako ti je vaznije da uzmes recimo K700 nego da popravis 3650 ti pristani,ako ne ti pripreti inspekcijom da ti poprave 3650!
Ipak prvo probaj jos nekoliko puta onu sifru,MORA da uspe,a ako ne uspe ipak prvo trazi da ti flesuju i to ce ga srediti!
Pozdrav

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
pa pokushao sam, evo bar jedno 20 puta... i nishta .. majke mi... hvala ti na savetu.. znachi ti kazhesh da je bolje da fleshujem ovo moje chudo nego da uzimam k700 i ?? i josh 1 pitanje:
meni je malo zezao i ranije ali nikada nisam imao mnogo programa na njemu... malo mi je i kochio, i zatvarao logs i tako to sam od sebe...jel mozhe to nekako da se skroooz popravi?? da se ubaci druga verzija softvera???
meni je malo zezao i ranije ali nikada nisam imao mnogo programa na njemu... malo mi je i kochio, i zatvarao logs i tako to sam od sebe...jel mozhe to nekako da se skroooz popravi?? da se ubaci druga verzija softvera???
- Lomnica_city
- Expert
To i podrazumeva flesovanje!Ubacice ti noviju verziju softvera i onda bi trebalo to da prestane da se desava!Samo ga ti"ishvali"sta ti je sve radio i da se samo odjednom ugasio,da nece da se upali a nisi ubacivao neke krekovane programe i slicno (OBOZAVAJU da koriste foru da imas virus ili da si sam kriv zbog krekovanih programa pa da te zeznu i NAPLATE flesovanje)!
Pozdrav
Pozdrav

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
ok! ja cju se truditi da mi ne naplate fleshovanje... shta da radim... valjda cju uspeti... a ako bash hocje, jel znash mozhda neki dobar servis u gradi koji radi flesh??
p.s. u pitanju je bg...
p.s. u pitanju je bg...

- Lomnica_city
- Expert
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
sad sam bas pratio ovu temu i razmisljam kakvo je ovo ciganisanje kod nas i u 'skoro' svim mobil shopovima jer kad odes kao kupac sve je cool,super,strava,ljubazni itd. a kada ti se neki kvar ili nesto desi a fon ti je pod garancijom i odes i izreklamiras napljuju te kao slepca i jos bi da te deru e toga ima samo kod nas kad ti je frka da i odes da uradis reklamaciju iako ti je pod garancijom!!!
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt: