maska za samsung D500

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
profa72
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 26. Feb 2006. 01:57

maska za samsung D500

Post od profa72 »

gde i za koju lovu mogu kvalitetno da zamenim kompletnu masku (oklop) na D500? okrenuo sam bar 20 brojeva telefona prodavnica sa ovog sajta ali bezuspešno? Roaming je isključen, jer jesu generalni ali izuvaju cenama...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nigde!Nit sam uopste cuo da se negde i preko grane mogu naci!?Mozda neko drugi ima bolju informaciju ili pretrazi internet pa vidi dal ces naci nesto ali cisto sumnjam da ih ima u prodaji!
Pozdrav 8)

Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 22:06

Post od Maverick_ »

Uh jako tesko ces naci. To je boljka inace Samsunga,ako ode maska pa kasnije za promjeniti, po pitanju toga Nokia je zakon. U Svedskoj kad sam bio i imao sam tada Panasonic gd 87,maska bila poprilicno izgrebana. Jedino se mogla promjeniti u Vodafone i Panasonic servisu i sjecam se da je bila skoro 120 eura,kompletna! :o ,tako da sam ga nosao i dalje izgrebanog,al u dzepu ostalo 120 juro:) Tako da i za Samsung ti situacija nije bolja. Lomnica mogu to vani da ti urade,no frx,ali cjena je UH! :wacko:

Alexa92
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 24. Nov 2007. 21:48

Post od Alexa92 »

Ja sam nasao novu masku za d500!
15 evrica.

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima!

Odgovori