Tel. mi ima od skora problem sa mrezom,potpuno je izgubio.Nosio sam ga u servis u Nisu i rekli su mi da je hardverski kvar ali da nije hibrid i nisu mogli da ga poprave.Da li neko zna neki dobar servis u Beogradu gde bi to mogli da mi srede?
Izgubio mrezu a nije hibrid!?Mislim da bi bilo bolje da potrazis neki bolji servis,jedino ako nije bas sama antena riknula u suprotnom MORA da je hibrid a naleteo si na neke servisere"od juce"!
Pozdrav
bobanic, ja mislim da moraš da salješ u Bg...Jer znam provereno da većina gradova u okolini a i šire prosledjuju ovde telefone, tako da, moje savet negubi vreme nego direktno za Bg
Jao TELIT!! Pogledaj u temi MALO smeha na racun servisera sta su mi rekli kad sam hteo kod njih da flesujem 6680,koliko bi me odrali a dok sam bio tamo jedan covek je kukao da mu vrate telefon koji je doneo pre par nedelja a koji ne znaju da poprave i ne znaju ni da nadju!
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.