kvar na 6630

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
bobanic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 16:31

kvar na 6630

Post od bobanic »

Tel. mi ima od skora problem sa mrezom,potpuno je izgubio.Nosio sam ga u servis u Nisu i rekli su mi da je hardverski kvar ali da nije hibrid i nisu mogli da ga poprave.Da li neko zna neki dobar servis u Beogradu gde bi to mogli da mi srede?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Izgubio mrezu a nije hibrid!?Mislim da bi bilo bolje da potrazis neki bolji servis,jedino ako nije bas sama antena riknula u suprotnom MORA da je hibrid a naleteo si na neke servisere"od juce"!
Pozdrav 8)

bobanic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 16:31

Post od bobanic »

Nosio sam ga u telit u Nisu i nista.Gde da nadjem bolji servis.Da li u Nisu postoji neki gde mogu da mi otklone kvar ili moram da ga saljem u Bg.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

bobanic, ja mislim da moraš da salješ u Bg...Jer znam provereno da većina gradova u okolini a i šire prosledjuju ovde telefone, tako da, moje savet negubi vreme nego direktno za Bg :wink: :roll:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Jao TELIT!! :lol: Pogledaj u temi MALO smeha na racun servisera sta su mi rekli kad sam hteo kod njih da flesujem 6680,koliko bi me odrali a dok sam bio tamo jedan covek je kukao da mu vrate telefon koji je doneo pre par nedelja a koji ne znaju da poprave i ne znaju ni da nadju! :lol:
Pozdrav 8)

Odgovori