Ascending zvono kod 6230i?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Skajnet
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 23. Apr 2006. 10:58

Ascending zvono kod 6230i?

Post od Skajnet »

Poz.

Citao sam komentare za Nokiu 6230i povodom ove malo dosadne pojave,pa sam naisao na komentar da verzija 03.23 nema problema sa ovim problemom?

Meni je verzija 03.40-da li da vratim na ovu prethodnu verziju firmware-a koja nema problema sa ascending zvonjavom (ukoliko nije ukljucena,naravno)?

I ako bi neko imao jos neku verziju a da nema problema sa njom,neka postuje.... ;)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

pa jel ti ne radi ascending zvono sada na toj verziji 03.40 ? Ako ne koristish tu opciju shto bzv davao pare za flesh...

Skajnet
Novajlija
Novajlija

Post od Skajnet »

Ne,Dexter,nisi me razumeo,ili nisam lepo objasnio-telefon je u rezimu RINGING (primanje poziva),ali se ponasa kao ASCENDING jedno 3-4 sekunde,pa tek onda prelazi u loud rezim zvonjave.

Nadam se da si sada razumeo-dakle neku sekundu zvoni u rezimu RINGING VOLUME 4,pa tek onda prelazi u rezim RINGING VOLUME 5,mada je 5 (maximum volume cekiran)

Inace veoma cest problem sa ovim telefonom,koliko sam primetio na netu

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Skajnet, pa ako ti je ta opcija važna...a znaš sigurno da ta starija verzija ima mogućnost da tu opciju isključi...možeš slobodno i da ga vratiš na tu stariju...nisu uvek novije verzije bolje od starih...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Skajnet
Novajlija
Novajlija

Post od Skajnet »

Da,ali mi je potrebno jos Vasih iskustava sto se tice starije verzije-konkretno ove 3.23-da li zaista nema ovoproblema kod ove ili slicne verzije

Odgovori