Skidanje vodafon softvera na k700i

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Darkomol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 05. Jun 2005. 08:13

Skidanje vodafon softvera na k700i

Post od Darkomol »

Pozdrav ljudi!
Imam teklefon se k700i,sa vodafon softverom,mnogo me nervira njena ikonica a i kada udjem u meni mnogo su mi ruzne ikonice!Da li moze to da se odradi flesom i snimanjem novog softvera,da li ostecuje fon!?
UNAPRED HVALA! :shock:

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

slobodo odnesi u servis i fleshuj telefon , fleshovanjem ce ti ugradit novi software i nestat ce ti ikonice i sve sto je vezano za vodafone, osim sto ce ti na masci ostati onaj logo vodafona , a to ti nece ostetiti telefon 8) :wink: :) :D :lol:

Darkomol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 05. Jun 2005. 08:13

Post od Darkomol »

hvala,hvala,radio sam ja i motorolu v525 na v600,pa je kasnije zakucala!Nema brige,samo koji softver mi predlazete da ubacim u tel!? koji se zasada pokazao kao najbolji? :lol:

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

nijedan ubaci lepo softver od k700i i uzivaj....ja nisam upucen da je neko ubacivao u taj el neki drugi softver... :uhuh: :P :D
E71 je moj trenutni izbor:)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

Darkomol napisao:hvala,hvala,radio sam ja i motorolu v525 na v600,pa je kasnije zakucala!Nema brige,samo koji softver mi predlazete da ubacim u tel!? koji se zasada pokazao kao najbolji? :lol:
pa probaj da ubacis neki najnoviji , mada svejedno je koji ces ubaciti , jer nema nekih velikih razlika izmedju novog i starog software-a , jer nije to neki smartphone pa da su velike razlike izmedju novijih i straijih software-a , znaci svejedno je koji ces ubaciti , ali eto najbolje je najnoviji 8) ;) :) :D :lol:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

to ti je 2-6 minuta posla, samo da ti ubace "chist" softver, imaju oni tamo najnoviji.... :wink:

Odgovori