SE P900 u P910i
SE P900 u P910i
ajde ljudi, pomagajte, ako neko zna neki servis u kom mogu ovo da odradim nek mi javi, stvarno mi je hitno.....
hvala
poz
hvala
poz
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Servis u Beogradu ces jako tesko naci... ja cak mislim da ga neces ni naci al ajde...
upgrade p900 u p910 je ne moguc zato sto su aparati hardwerski razliciti, medjutim ljudi su uzeli i modifikovali softver od p910 pa je od toga nastala posebna verzija koja se zove p905 i koji ide u
p900 inace po raznoraznim forumima kazu da je verzija jako BUGovita...
upgrade p900 u p910 je ne moguc zato sto su aparati hardwerski razliciti, medjutim ljudi su uzeli i modifikovali softver od p910 pa je od toga nastala posebna verzija koja se zove p905 i koji ide u
p900 inace po raznoraznim forumima kazu da je verzija jako BUGovita...
ma dizem ruke od toga neko vreme.... nemam vremena zbog ispita a i nemam zivaca...
oni koji su rekli da mogu da odrade me zavrcu vec nekih nedelju dana.....
neverovatno, ali vecina servisera su u fazonu "ja sam najpametniji na svetu" i to pocinje da me nervira.... jel ima neko da preporuci nekog normalnog, postenog servisera ili takvog u Srbiji nema?
oni koji su rekli da mogu da odrade me zavrcu vec nekih nedelju dana.....
neverovatno, ali vecina servisera su u fazonu "ja sam najpametniji na svetu" i to pocinje da me nervira.... jel ima neko da preporuci nekog normalnog, postenog servisera ili takvog u Srbiji nema?
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
lalalala a sta sam ja rekao? da nece biti nista od toga i nece...
inace 99.9% servisera sa kojima sam ja imao kontakt [ne bitno da slu PC servisieri ili telefon serviseri] su puni sebe, misle da su neke baje i zato mrzim servisere
ajde da probamu u subotu da odemo u tosin bunar da vidimo oce li biti sta...

inace 99.9% servisera sa kojima sam ja imao kontakt [ne bitno da slu PC servisieri ili telefon serviseri] su puni sebe, misle da su neke baje i zato mrzim servisere

ajde da probamu u subotu da odemo u tosin bunar da vidimo oce li biti sta...