Pre tacno 11 dana na 6.6.2006 telefon je poceo da koci, i prestao da se odaziva na sve komande. Jedini nacin da ga ozivim je bio da mu izvadim, a potom i vratim bateriju. Medjutim vise puta tog dana je zakocio, i na kraju metod vadjenja i vracanja baterije je doziveo katastrofu kada telefon vise nije mogao da se ukljuci ... Ipak posle jedno pola sata ocajnickog pokusavanja telefon je proradio. Ista situacija se ponovila malo kasnije, ali vise ni ocajnicko pokusavanje nije pomoglo. Telefon je ipak proradio i to posle udarca (nisam ga ja udario) . Ali problem sa kocenjem se nastavio do sledeceg dana... Najzad je tog 7.6.2006 konacno zakocio, i vise nije mogao da se ukljuci. Nista nije pomogalo, pa je telefon odnet u servis(roaming). Posle jednog dana provedenog u tom servisu, covek mi je rekao da ne moze da ga popravi, i da ga odnesem u drugi servis pri cemu je preporucio comtrade. Usput je zaboravio da mi kaze da je moja SIM kartica ostala kod njega

Ipak kartica je nadjena a telefon odnet u comtrade. Tamo je bio do danas, kada su mi javili, da telefon ne moze da se popravi(tj moze ali bi me kostalo vise od novog telefona), i za to su okrivili coveka koji me je i poslao kod njih, rekavsi da on nije pokusavao da ga popravi mozda bi oni i uspeli

Sad stvarno ne znam sta da radim.
Ili da nekoga ubijem, ili da nosim telefon u treci servis ili da kupujem novi telefon (za sta inace nemam pare)...
Ipak od svih ovih opcija treci servis mi trenutno deluje kao najbolja. Ali ne znam gde da nadjem taj treci servis. Necu da nosim fon u svaki servis na ulici , jer to sigurno nece uspeti. Dakle moze li neko da mi pomogne oko ovoga?