u zadnje vreme mi se cesto desava da mi tel. ispadne iz mreze i to najcesce kad je baterija pri kraju!bio sam u servisu i kao zamenuli su predajnik ali opet isto!nekada se desi da 3 dana nijednom ne izgubi mrezu a nekada po pet puta dan nema mreze!probao sam i rucno i automatski da trazim mrezu u podesavanjima ali opet isto!jel zna neko u cemu je problem?
Ima i druga mogucnost,da su ti u servisu samo flesovali telefon a ne i zamenili hibrid pa se opet isto nastavlja dok skroz ne crkne!Ima svakakvih servisera!
Pozdrav
vidis lobachewsky moguce da si u pravu jel vise mi se desavalo da ispadne iz mreze kada je bateroija pri kraju ili oko polovine!to sam i ja pomislio ali nije mi logicno da moze biti zbog baterije!inace sam na 063 mrezi!
moguce da je do konktakta na ploci!onda trebaju da se prowere elektricni wodowi do komponenti,da li je nesto odlemljeno...to jeste posao ali jbg!da nije ti ispao fon?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.