K750, dekodiranje
K750, dekodiranje
dobio sam mob(SE K750i) i isao danas da dekodiram,, skonto sam da ga nemogu standardno da dekodiraju i kostat ceme duplo vise jer kazu da moraju da ga otvaraju i nesto da prckaju na nekakvim diodama kako sam ja skontao jer je ovaj telefon bolje zasticen i nemoze standardnim putem,, kaze neka zastita 49(i jos je nesto rekao samo nisam zapamtio
),, i rekli su mi da moze pregoriti i da to radim na svoju odgovornos(tj ako sta bude nisu krivi)....... a sad me interesuje koje su mi sanse da mob ne crkne???? i kakva je to zastita i jel mi se isplati cekati neki kraci period da se skonta to malo bolje dekodiranje(da se ne otvara) ili ce takav princip se i dalje koristiti??????? pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
samo ne razumijem zasto je onda to duplo skuplje
,,, po mojoj logici znaci ima vise posla i teze je to odraditi i veci je rizik da se nesto zaj.... znaci moze ga dekodirati bez otvaranaja telefona, a ako to bude htio da radi znaci nezna,,, odmah da idem kod drugog,,, ali isto nije jasno prvo mi je rekao da je cijena 10€ a kad sam izvadio mob i on ga pogledao promijenio je misljenje i rekao 20€, sad mi nije jasno kako je to skontao(na osnovu izgleda da je bolje zakljucan) a da nije ga ni skopcao na kom(po nekim naljepnicama ili vec sta???
)

- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert
Ih,da je bas toliko lose nakon dekodiranja... nije!Pod zaje... sam mislio ...bano za dekodiranje na dosadasnji nacin!Naravno,uvek postoji mogucnost da si naisao na nekog ko je pre mesec-dva poceo da radi pa si ti imao tu"ludu srecu"da mu das telefon da se uci na njemu,ali to tesko da je slucaj!
Pozdrav
Pozdrav

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Pa mora na necemu i serviser da se uci..........
kao doktor kad ti kaze da si mu prvi pacijent kog treba da operise
................ mido idi ti u neki jaci servis koji ce stati iza onoga sto uradi..........zamisli na tvoju odgovornost on ce da otkljucava telefon........pa ko je tu serviser?
Menjaj servis

Menjaj servis
5130+Koss the plug....
NE MA PO SLE DI CA,ako ce ti otkljucavanjem CID 49 uraditi preko T.P.(a mora i zavisi od alata, a ko zna koliko stotina je mozda neko uradio ovih K750) i telefon moci da ti radi na nasoj mrezi onda je to odlicno,ne vidim tu posledice a vi?mido napisao:ma mene samo intresuju posljedice,,,,, to kako je to zakljucano itd nije mi vazno nego mene samo brine to da mi mob ne crne nakon par dana,,, ko sto ste mogli zakljuciti iz gore navedenog
Telefon da li ce crci ili ne,ko to moze da ti garantuje?
Ja nisam video ni jedan K750 da je crko odtkljucavanjem,a vi?
- Lomnica_city
- Expert