K750, dekodiranje

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
mido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Jun 2006. 13:10

K750, dekodiranje

Post od mido »

dobio sam mob(SE K750i) i isao danas da dekodiram,, skonto sam da ga nemogu standardno da dekodiraju i kostat ceme duplo vise jer kazu da moraju da ga otvaraju i nesto da prckaju na nekakvim diodama kako sam ja skontao jer je ovaj telefon bolje zasticen i nemoze standardnim putem,, kaze neka zastita 49(i jos je nesto rekao samo nisam zapamtio :) ),, i rekli su mi da moze pregoriti i da to radim na svoju odgovornos(tj ako sta bude nisu krivi)....... a sad me interesuje koje su mi sanse da mob ne crkne???? i kakva je to zastita i jel mi se isplati cekati neki kraci period da se skonta to malo bolje dekodiranje(da se ne otvara) ili ce takav princip se i dalje koristiti??????? pozdrav

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

MA pricaju gluposti, unlock k750 traje par minuta i ne mora da se otvara telefon... promeni servis... ;)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

mido, kao sto si me pitao preko PP i odgovor si dobio iz prve ruke.
akki, ovde je rec o CID49, on moze da traje par min. ali ne onih na koje ti mislis (pritisni dugme na PC i vozi :D ).

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Mislim da te nisam dobro razumeo? Hotjes da kazes da nije tacno ono sto sam napisao??? podrska za CID49 je ubachena, ako se ne varam, u februaru...

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Bas tako,mada si to vec pitao u jednoj temi i ja ti odgovorio,CID49 je zajeban,isto tako je i Siemens MC60 imao jednu zajebanu seriju... hoce to kad vide da im obijaju hakeri zastite,oni zaposle te hakere da im prave nove! :D
Pozdrav 8)

mido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mido »

samo ne razumijem zasto je onda to duplo skuplje :) ,,, po mojoj logici znaci ima vise posla i teze je to odraditi i veci je rizik da se nesto zaj.... znaci moze ga dekodirati bez otvaranaja telefona, a ako to bude htio da radi znaci nezna,,, odmah da idem kod drugog,,, ali isto nije jasno prvo mi je rekao da je cijena 10€ a kad sam izvadio mob i on ga pogledao promijenio je misljenje i rekao 20€, sad mi nije jasno kako je to skontao(na osnovu izgleda da je bolje zakljucan) a da nije ga ni skopcao na kom(po nekim naljepnicama ili vec sta??? :roll: )

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Mislis da se po servisnom meniju ne moze to videti!?Ako ima takvog podatka,koji bi iskusnoj osobi znacio nesto,onda ne mora da ga kaci na kompjuter!? :)
Pozdrav 8)

mido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mido »

iskreno da vam kazem ovo citajuci vidim da vam se price ne poklapaju, tj jedan od vas pise da je bezzee ppravo a jedan da je to zaje.... sad me intresuje ko je upravu i sta je Lomnica_city podrazumjevao pod zaje...???? pozdrav 8)

mido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mido »

ma mene samo intresuju posljedice,,,,, to kako je to zakljucano itd nije mi vazno nego mene samo brine to da mi mob ne crne nakon par dana,,, ko sto ste mogli zakljuciti iz gore navedenog :)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ih,da je bas toliko lose nakon dekodiranja... nije!Pod zaje... sam mislio ...bano za dekodiranje na dosadasnji nacin!Naravno,uvek postoji mogucnost da si naisao na nekog ko je pre mesec-dva poceo da radi pa si ti imao tu"ludu srecu"da mu das telefon da se uci na njemu,ali to tesko da je slucaj!
Pozdrav 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Pa mora na necemu i serviser da se uci.......... :lol: kao doktor kad ti kaze da si mu prvi pacijent kog treba da operise :lol: ................ mido idi ti u neki jaci servis koji ce stati iza onoga sto uradi..........zamisli na tvoju odgovornost on ce da otkljucava telefon........pa ko je tu serviser? :uhuh:
Menjaj servis
5130+Koss the plug....

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

mido napisao:ma mene samo intresuju posljedice,,,,, to kako je to zakljucano itd nije mi vazno nego mene samo brine to da mi mob ne crne nakon par dana,,, ko sto ste mogli zakljuciti iz gore navedenog :)
NE MA PO SLE DI CA,ako ce ti otkljucavanjem CID 49 uraditi preko T.P.(a mora i zavisi od alata, a ko zna koliko stotina je mozda neko uradio ovih K750) i telefon moci da ti radi na nasoj mrezi onda je to odlicno,ne vidim tu posledice a vi?
Telefon da li ce crci ili ne,ko to moze da ti garantuje?
Ja nisam video ni jedan K750 da je crko odtkljucavanjem,a vi?

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Samo jedan,burazer je poslao kolegi K750 n otkljucavanje sa Orange mreze koji mu je doneo jedan zemljak na otkljucavanje iz Francuske,i od otkljucavanja vise ne drzi mrezu dobro,radi sa prekidima,a serviser je jedan od veoma iskusnih,al eto!
Pozdrav 8)

mido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mido »

evo da vam javim da sam uspjesno dekodirao mob i sve radi kako treba... znaci zadovoljan sam..... :) konacno da i ja dekodiram ovaj mob..... pozdrav svima i veliko hvala koji su mi pomogli samo me sad zeza nemam Service Pack 1 ili 2 pa ne mogu da instaliram softwar od moba.. :smutny:

Odgovori