LCD display - Samsung E730.

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
vuka13mv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 22:14

LCD display - Samsung E730.

Post od vuka13mv »

Hitno potreban display za E730. Ako neko zna gde ima, u kom servisu, neka ostavi broj telefona servisa. Hvala :smutny:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa najmanji problem je da nabave..obichno ponedeljkom idu u velikoprodaju pa ako nemaju reci da ti nabave...Inache ne sme da se reklamiraju servisi itd tako da.. :roll:

vuka13mv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vuka13mv »

Prijatelju poslao sam telefon u BG u servis gde sam ga kupio i lezi mi tamo vise od mesec dana. Zvao sam jos neke servise u BG-u i nigde ga nema. Ako znas kako bih mogao da dodjem do LCD posalji mi na mail vuka13mv@yahoo.com broj telefona ili neko uputstvo kako da dodjem do njega. Hitno mi je zaista, a inace zivim na Kosovu pa mi je frka da se stekam po BG svaki cas kako bi jurio za LCD. Pomazi ako mozes i znas!

vuka13mv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vuka13mv »

HELP!!! Pomazite ljudi! Zar je moguce da nema sevisa koji ima LCD display za E730. Moze i van Beograda.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

TeCHNiCS_, nisu bash tu svi serviseri ali dobro.. :roll: Inache zvao je servise i randje po BG-u,ali prodaju LCD samo u kompletu sa spoljnim displejom itd... :roll:

vuka13mv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vuka13mv »

Meni je stradao unutrasnji, dok spoljasnji normalno radi. U neki servisima su mi rekli da ako se menja jedan da mora i drugi, ali mislim da to nije tacno. U jednom su imali i menjali samo unutrasnji, ali im je nestao. Kostao je 35 evra sa zamenom, pa mi je zato preterano da platim 100 i nesto evra za oba kad nov telefon kosta 180 - 190 evra.

Odgovori