'dve muve jednim udarcem...'

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

'dve muve jednim udarcem...'

Post od vlaki »

Da ne bi otvarao dve teme, otvoricu jednu, ali sa dva problema...
3650- shto se tiche ovog phona, pre godinu dana je burazeru 'pokisnuo' na exitu, i naravno, posle sushenja, nije mogao da upali... odneo ga u servis, tamo su ga testirali i rekli da je veliki kvar u pitanju, 'kao neki deo treba da promene'... bilo je puno 50e! :blinky:
e danas sam ga odneo u servis da vidim da li moze da ga popravi, ali jeftinije naravno... da li mozda neko zna shta je u pitanju..? da li je neko imao iskustva sa slichnim..?
k300i- drugi phone je danas zeznuo tako shto je stavio pored konstrukcije od kosha koja se nakon 2 sec. podigla i spljoshtila mu levu stranu (gde mu je zvezdica...)... malo je baterija spljoshtena sa te strane... da li to moze da steti..? maska je otishla... ako neko moze nek javi na pp gde se mogu uzeti maske..? poklopac mu ne drzi dobro bat. pa se desi da se iskljuchi (tj. ispadne bat...)...

svi odgovori su dobrodoshli! ;)

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

pa pitaj u nekoj drugoj prodavnici jel mozda je bas toj prodavnici zatrebalo kesa pa reko aj da ga oderemo inace mom ortaku je 6230 upao u adu i popravka pitacu ga gde je to pa javljam
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

aj brate... samo javljaj na pp ili mail... mislim da sam stavio u profile... :roll:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

sad su mi javili da je popravka 35e...
treba neki chip da se ugradi, tj. fizichki je oshtecen...
kako je tvoj ortak proshao..?
jel mu radi phone..?
i da jel se isplati ta popravka ako bude radio..? ipak je to 3650... :roll: (slichan 6630)

Pozz! 8)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

ortak ima 6230 i posto je burzujcina nije mu bilo zao para a na svu srecu mu phone radi.. PLATIO JE 30 ojera. a raspitao sam se za radnju i tel. saljem ti na pp.
pozz
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Odgovori