Poludela mi 7610

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Poludela mi 7610

Post od Ilija »

Posle skoro godinu dana koriscenja bez problema , danas mi se telefon iz cista mira restartuje :| . Kada se upalio...OPET se restartovao i od tada to radi non stop :? . Ne moze da bude na stand buy ni 5 sekundi. Taman pomislim da je sve ok, a on opet.
Punio sam bateriju do kraja (koja je inace ok ) , nisam ubacivao nikakve programe , niti ostale stvari u fon, nije mi ispadao i sl. Jednostavno je odlepio. Posto mi garancija traje jos 7 dana (na svu srecu) , sutra ga odmah nosim u servis. Ako neko zna o cemu se radi i sta bi to moglo da bude , neka napise...zivo me interesuje koji mu je k...

Hvala i pozdrav svima

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ILIJA, moze da bude do nekog programa .... meni je to radio smart settings i pomogao je hard format....

poz...

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Definitivno je softverski problem jer bi hardverski otprilike ili radio ili ne radio...

Salim se, ali je definitivno soft ako se resetuje, da se gasi onda bi bilo sumlje na svasta ovako... CIsta dijagnoza...

A resenje evo ga gore...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ilija »

Odneo sam ga u servis...ostalo je jos 7 dana do isteka garancije hehehehehehe :D , eto malo srece u nesreci.
Ma jasno je meni da je softver poludeo , ali mi nije jasno zasto iz cista mira. Kao sto sam napisao gore...nikakvi programi nisu instalirani , nisam zujao po internetu sa njim. Znaci klasicno koriscenje (poziv i SMS) i od jednom cao zdravo !

A kad mi flesuje fon , odose svi brojevi iz imenika, a ? cccc...preko 300 telefona sam imaoupisanih u njega....uzas :smutny: :uhuh:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

ILIJA, auuu...covece...pa jesi cuo za back up imenika... :blinky: ... :cry:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ILIJA, pa zasto nisi uradio bekap?! :o ........ vidi samo da ti ne vrate telefon, a da nije sredjen (kao kad su meni sredjivali dzojstik na k500) jer moze da se dogodi da posle bude: istekla ti je garancija, zao nam je...

poz...

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ilija »

Nisam razmisljao o back up-u , sad kapiram da je to greska....ali na greskama se uci :smutny:
Povericu ga odmah u radnji , pa ako nije ok...nazad u servis. Na garanciji je upisam datum kad su ga primili tako da ne mogu da me zeznu. Mogu oni mnogo toga , cuo sam da svasta rade i da masa ljudi svakodnevno izvisi za nesto od nekog domaceg prodavca telefona. Sve su to cisti "profesionalci" , ali takva nam je zemlja...sta ces. Ali to je cena jeftino kupljenog telefona. Kad bi svako isao kod ovlascenog distributera i placao fon u proseku 100 eura vise...mnogi bi bili srecniji , ali nije ovo zapad :uhuh:

Odgovori