Problem sa 7610

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Spyda
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 15:26

Problem sa 7610

Post od Spyda »

Imam telefon Nokia 7610 i od pre neki dan nikako ne hwata mrezhu.kad udjem u settings pa network,operator selection on mi nadje mrezhu ali kad ocu da je izaberem kazhe no acces.telefon mi je pao sa frizhidera :) pa jel mozhda do toga?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Sigurno je pad uzrok tog brljavljenja. Jesi li proverio da ti nije SIM kartica delimično izletela iz ležišta, mada je to sa ovim mehanizmom jako teško. U svakom slučaju, probaj da izvadiš sve napolje (bateriju, SIM i MMC) pa ih lepo vrati nazad i probaj... :wink:

Spyda
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Spyda »

wadio sam karticu 100 puta ali nishta,ili npr pishe monet i onda kad ocu da prowerim stanje na rachunu kazhe no network coverage

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Uh, ne valja to... 7610 ima dve ploče koje su međusobno spojene nizom kontakata koji izgledaju kao češalj, moguće je da se nešto samo mehanički poremetilo. Druga varijanta je da je prilikom pada otišla elektronika koja reguliše komunikaciju sa SIM karticom ili nešto slično, da sad ne nagađam. Nemaš mnogo izbora sem da posetiš neki bolji servis...

Jesi li probao tu SIM karticu u nekom drugom telefonu, sve šljaka ok?

Spyda
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Spyda »

ubaciwao sam karticu u 4 telefona u swa 4 swe radi super,bez problema :smutny: jedino shto mi ostaje je da odnesem u neki servis da wide shta mu je

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Re: Problem sa 7610

Post od 6630 app »

Spyda napisao:Imam telefon Nokia 7610 i od pre neki dan nikako ne hwata mrezhu.kad udjem u settings pa network,operator selection on mi nadje mrezhu ali kad ocu da je izaberem kazhe no acces.telefon mi je pao sa frizhidera :) pa jel mozhda do toga?
Hibrid.Moras u servis.

Odgovori