Molim stručnu pomoć u vezi motorole V3

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Zbunjeni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 13. Avg 2006. 03:02

Molim stručnu pomoć u vezi motorole V3

Post od Zbunjeni »

Evo danas mi se počelo dešavati iz čista mira.
neznam što da vam kažem možda će vam izgledati glupo ali moja motorola V3 je doslovno poludila kad je otvorim sama povećava zmanjuje glasnoću zvona,pali kameru i nemogu ništa da radim dok se svi ti podatci poljavljulju i nestaju sa ekrana, posebno je često da se poljavljulje "postava preglednika nije potpuna" pod web pristupom.

Što mi se dogodilo sa mobitelom koji je razlog da to radi i dali ja to nekako mogu srediti ??

molim vas dajte savjet

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

:uhuh: iz ugla servisera v3 motorola mi se uopste ne svidja i kod mene je od svih motorola novije generacije ona najcesci gost u servisu. bilo kako bilo i kako si objasnio najvise mi lici na softver jer se iznenada pojavilo i to verovatno zbog prebukirane memorije koja je kod ovog modela vise nego skromna. e a ako ne bi uzeli u obzir da se to desilo iz cista mira onda bi mi prvo palo na pamet da je tastatura u kratkom spoju ,da li od pada ili najverovatnije od kvasenja. moras u servis.
Phone market
sve za vas mobilni telefon

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

Zbunjeni, 99% ti je riknuo flet kabel pa kada otvoris telefon on poludi jedina pomoc je servis da ti to zamene 8)

Odgovori