Pozdrav,
Za ovaj D600 imaju modovi koji provereno rade... dobija se jako dosta kada se ubaci...
Sa njim cu da flashujem telefon (da mu promenim software)...
Ne kontam kako mislish shta podrazumevam... jednostavno kabl koji ima mogucnost da direktno promeni soft u telefonu... razlikuje se od obichnog data kabl-a...
NE mora da se razlikuje od"obicnog"data kabla,a phone market se ipak bavi servisom malo profesionalnije i mislio je da li trazis obican kabal ili ti treba sema za kabal za neki box za flesovanje!
Pozdrav
Ja sam poslao odgovor, ali ga ovde nema
Ajde opet cu: Data kabl za ovaj telefon se razlikuje od flash kabl-a...
Treba mi USB kabl za flashovanje... ne koristim box uredjaje... niti mi to treba
@phone market,
Odakle si?
Kakve su shanse da mi poshaljesh kabl, da flashujem fon... i da ti ga vratim !?
qwertyka napisao:Druzhe, to i mene zanima... shta god da je Samo da ga kupim/dobijem/napravim...
Ajde ako sluchajno naidjesh na neku informaciju, baci je ovde
Inače isti je kabl za flashovanje D500(E), D600(E), E350
Cena je 14.75€ za USB, t.j. 10.30€ za SERIAL
Transport je još plus 7€
E sad mislim da ima neka caka da se na sve pošiljke iznad 20€ plaća carina, pa je pametno pitati da pošalju račun sa kablom i transportom ispod 20€ kako se ne bi plaćala carina.
Nashao sam u Zrenjaninu, za 500 din ce mi lik odraditi...
Ostajem pri D600, jer trenutno nema gde u Zrenjaninu da se nadje E900... ali chim naleti verovatno je moj... chuo sam da ima loshiji soft. od D600, budzi se i sporiji je... iako dosta njih tvrde da imaju potpuno isti hardware...
ako ti budes promenio soft na d600 sa tim kablom ja cu ti kupiti 10 komada d600 novih u fulu a ja sam iz okoline ns i flesujem d600 iskljucivo preko ufs-a sa hwk(kao i svi normalo). a da bi flesovo sa data kablom (ako?!?)moraces da napravis eksterno napajanje (koje box vec ima) i da promenis par kontakata na kablu za cega ti treba shema i precizna ruka da sve to prelemis. a jos kakav je to program sto imas za flesovanje i da li je iko to proverio. koliko stvari a samo odes do servisa i das nekih 500 - 600 din za flesovanje.
Nije mi problem za 500 din, ali shta ako mi se ne svidi... i zelim da vratim soft na staro... opet da dam 500 din... Nekada sam se bavio sa flashovanjem (davne 2000 god)... matori mi je elektronichar shto se tiche precizne ruke nije problem... ja sam iz Zrenjanina... da li dolazish za ZR !? A program se zove OneNAND Downloader v17... i provereno to sve radi... bar tako kazhe njih 100 +- na forumima
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.