PROBLEM SA FLASHOM V3

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
cekam.te.lutkice
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 07. Sep 2006. 16:44

PROBLEM SA FLASHOM V3

Post od cekam.te.lutkice »

Naime u pocetku sam imao nameru samo da dodam jos koji skin ali posle povezivanja sa p2ktool-om i rada u porukama vise nisam imao inbox i outbox ili sent item pa sam odlucio da ga flash-ujem.
Znaci skinuo Multi flash i monster pack sve je raadilo super do 70% kreiranje image fajla i onda mi je izbacio gresku
08:35:29, September 13, 2006
Line: 3780
ERROR: Phone[0000]: ***Error*** Unable to connect to the Subscriber Unit. Unable to get string descriptors.
File: Y:\test_dev_usb\flash\code\flashdll\PST_FP_FlashThread.cpp

Molim sve koji znaju vise o ovome da pomognu
Hvala

gargamel
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 09:36

Post od gargamel »

Trebalo bi da skines fajl sa linka koji sam ti ostavio na pp, otpakujes ga pokrenes exe i to bi trebalo da ti resi problem :)

cekam.te.lutkice
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 07. Sep 2006. 16:44

Post od cekam.te.lutkice »

Probao sam sa onim programom i takodje mi izbacuje
Unable to connect to the Subscriber Unit. Unable to get string descriptors. :smutny: :smutny: :smutny: :x :x
U svakom slucaju hvala

gargamel
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 09:36

Post od gargamel »

Pa probaj sve da uninstaliras, taj flash program... pa opet. Ko zna, mozda uspe, ako ne proguglaj, upisi celi tekst greske koju ti ispisuje. Evo i ja sam probao, neke linkove izbacuje...sigurno se jos nekom slican problem desio...nista ne kosta da probas :wink:

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

cekam.te.lutkice, ako nisi resio....probaj rucno tel ubaciti u Flash mode pa onda okaciti na kabal pa vidi da li Prog "vidi"....ako ne trebace ti ipak neki Tool koji se kupuje da bi se to popravilo(u prevodu idi kod servisera...)
BTW...koja je verzija SW-a bila u telefonu(tacna oznaka sa svim brojevima i sl....)
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

Odgovori