Kako zameniti masku na NOKIA 6260

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
VMilos
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 26. Feb 2006. 18:27

Kako zameniti masku na NOKIA 6260

Post od VMilos »

Dakle moze li mi neko poslati uputstvo kako da zamenim masku na NOKIJI 6260? Imam telefon za izguljenom maskom i masku koju sam dobio uz telefon, kao i upozorenje da postoji rizik od pucanja flat kabla pri zameni iste ( maske ). Dakle, ima li neko ko moze da mi posalje uputstvo kako da zamenim masku i da mi ukaze na sta da obratim paznju pri tome? Da li je tacna ta prica u vezi flat kabla ??? Inace u ovlascenom servisu NOKIJE ( opet kako sam cuo ) insistiraju na njihovim maskama koje su oko 20-30 Eu i koje nemaju nego se porucuju i cekaju oko 2 nedelje !

Unapred zahvalan,
VMilos 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Samo toliko?Meni su trazili 50 eura za N70 i to sa njihovom"ugradnjom"koja je bukvalno minut posla a kosta 950 dinara!!!!
Nego... ja se bas secam da je pre neki dan neko pitao to isto,ja lepo dao link i... opet nova tema o promeni maske na 6260? :? A uz malo truda i par sekundi vremena bi nasao ovo-> viewtopic.php?t=7238&highlight=promena+maske+++6260
Rizik uvek postoji da ostetis flat kabal,a posle ce,iako je to jeftin deo,da te oderu za opravku,zato je bolje da das nekom iskusnom i prezalis koju paru,a ako bas hoces ti sam nabavi masku ako mislis da ce te jeftinije izaci!?
Pozdrav 8)

VMilos
Novajlija
Novajlija

Post od VMilos »

Lomnica_city, mnogo ti hvala za link, ovo je bilo ono sto sam trazio :D
Pozdrav, VMilos 8)

VMilos
Novajlija
Novajlija

Post od VMilos »

Ljudi ja uspeo, zamenio sam kompletnu masku na mojoj NOKIJI 6260, samo prateci uputstvo sa gore navedenog linka :D Telefon mi je sada " NOV " :D

Jos jednom hvala Lomnica_city- ju na linku,
Pozdrav za sve i ko se upusti u avanturu napomena: POLAKO I PAZLJIVO I ODVOJTE PAR SATI ZA OVAJ POSAO !!!!

Pozdrav,
VMilos 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nema na cemu,i drugi put!Ne treba par sati,dovoljno je imati slike ispred sebe,potreban alat i raditi POLAKO I PAZLJIVO da ne bude posle... :shock:
Pozdrav 8)

Odgovori