Nokia N91 problem...

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
FiZor
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 03. Sep 2004. 01:30
Kontakt:

Nokia N91 problem...

Post od FiZor »

Kupio sam starome prije mjesec dana dotični uređaj i nedavno je počeo štekat, smrzava se, gasi se. U njemu je najnovija verzija softwarea, v2.10.013. Dodatno na uređaj nisu instaliravane nikakve aplikacije osim što je u imeniku pohranjeno 850 kontakta. Smatram da je riječ o softwareskoj pogrešci, nema što drugo posrijedi biti, jedino što me zbunjuje kako može biti tako nestabilan a nema friškije versije sof-a od te. Ima li slična isksutva i kako ste ih rješili. Puno hvala!
Uređaj je kupljen na crnjaka. Mogu tipu dat da mi mijenja software, a to mogu i sam napravit, što se toga tiče nije problem, samo me interesiraju vaša mišljenja da znam što ćemo i kako ćemo dalje sa tim uređajem. Jer moram priznat da se i ocu i meni popeo na živac. :dry:
Noli turbare circulos meos!

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

meni to i dalje izgleda kao sofverski bag....probaj reinstalaciju softvera....i drmni mu jedan reset posle toga...p,s, pogledaj da ti nije otac ostavio vise ovorenih aplikacija,znas vec,da je stalno izlazio na crvenu slusalicu..pa javi sta se desava,a ostali pomozie coveku ako neko zna
E71 je moj trenutni izbor:)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Sad možda i ja pročam bez veze, ali da nije nekad možda nekome ispao? Mislim zbog Harddiska. Ne mora obavezno da bude neki kvar, ali loš kontakt bi mogao da bude. Odnosno razlog da se zbunjuje. Ako se dobro sećam, radi se o nekom flet kabliću zbog smanjivanja dimenzija diska i priključaka. Da li mu se dešavalo nekad da ne vidi harddisk?

Ako softverski štuca, ide (Hard) format telefona. Ali ako je nešto slično ovome da se zbunjuje zbog lošeg kontakta memorije i uređeja, onda bi vrlo jednostavan serviserski zahvat mogao da reši problem.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

FiZor
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 03. Sep 2004. 01:30
Kontakt:

Post od FiZor »

Uređaj nikada nije padao, niti je javljao grešku bilo kojeg tipa. Promjenit ću sof, restartat ga i vidjet cemo kako ce dalje ic. Držte mi fige :)
Noli turbare circulos meos!

Odgovori