nokia n73. zakljucana. ima li pomoci i gdje?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
puza2003
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Feb 2007. 18:25

nokia n73. zakljucana. ima li pomoci i gdje?

Post od puza2003 »

dobio sam je iz njemacke sa t-mobile mreze, moze li se otkljucati i koliko se dugo ceka, naravno i kolika je cjena.nadam se da ce mi neko pomoci.pozdrav iz rs

SpawN
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Jan 2007. 23:39

Post od SpawN »

ima kralju to se zavrsava u nokiin servis oko 15 ili 20 e to kosta!zavrsavaju to za jedan dan ja mislim!
prozdrav..

Djera
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 13:17

Post od Djera »

Kostamnogo vise od tih 15-20 evra.Ne znam tacnu cifru,ali nije mala,zato uvek izbegavajte kodirane telefone.
nokia n80

AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44

Post od AleksandarNS »

100e tacnije, a ako nisi iz BG onda odneses u neki lokalni mobil shop/servis i oni ti kazu 120e da bi ga oni odneli u BG za tebe...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ne dekodira se jos N73 koliko je meni poznato,samo neki BB5 v3.0 modeli ali ce uskoro Dejan i nju da provali pa se strpi malo,pojedini su cekali po godinu dana na dekodiranje 6280!!
Pozdrav 8)

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

to je tacno....n73 se jos uvek ne dekodira :uhuh: :smutny: :smutny: :smutny: bice uskoro i to bice :D :lol:
E71 je moj trenutni izbor:)

AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od AleksandarNS »

Onda me je neko slago...tacnije jedan lik bi se presao jer sam ja drugara i njega hteo da sastavim da mu proda n73 sa telenora, lik kaze ma nema problema moze se to otkljucati...a i u prodavnicama u NS kazu da moze(opet ono pitanje ko nam sve radi u prodavnicama mobilnih telefona/servis)...ok hvala vam na informaciji to nisam znao, a bas sam bio uveren...

U kojim ste bojama maske sve videli n73?

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Slobodno ih sastavi, jer n73 sa Telenora nije zakljucana, radi i sa 64 karticom. Tako da nema potrebe za dekodiranjem!

Sto se boja tice uzivo sam video kombinacije siva-braon (koju posedujem), bela-bordo, i skroz crnu...

AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od AleksandarNS »

Hvala Koren ali to bese davno(3meseca), da skontao sam ovde da nije zakljucana, bas sam se zacudio, jer znam pricu, bilo koji model, svi telenor su zakljucani a telekom ne. a to za boje sam pitao jer sam slucajno u kaficu pored na sekundu video crnu n73 i kao "ma ne, nije, nisam dobro video.." kojiko je ne volim po izgledu zbog te tastature crna je i malo izvlaci vervatno.

Odgovori