Serviseri,problem sa e50!
Serviseri,problem sa e50!
Provalio sam da mi baterija strasno kratko traje,tipa juce je napujnen FULL oko 23h a danas oko 9h pogledam 40% bez koriscenja,cak je i pistao da je baterija pri kraju.Telefon je kupljen nov u radnji,nemam garanciju na bateriju a na telefon jos 3 meseca(6 meseci garancija).U pitanju je ona klasicna za e50 BL5C ili nesto slicno.Kada se to desilo izmerio sam joj napon i bilo je 3.7V kao sto pise na bateriji,posle 20 tak minuta punjenja opet izmerio i 4.1V.Sad sam ostavio da se puni skroz,ugasen pa cu da vidim voltazu.E sad mene zanima da li je do baterije ili do samog telefona,zato sto ne bi da me *ebu 15 dana ako je riknula baterija,koju mogu i sam da kupim...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
burca, Mnogo zavisi i od programa,tema i sl što si ubacio u tel.Naročito ako je prog.akctive stalno a instalisan recimo na mem.karticu.Ima jako zahtevnih tema koje ruiniraju bateriju.
Savet.. probaj posle formata tel bez ikakvog dodatnog softvera koliko traje pa vidi pravo stanje.
Savet.. probaj posle formata tel bez ikakvog dodatnog softvera koliko traje pa vidi pravo stanje.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
23
Kada sam uzeo telefon pocetkom januara,baterija je radila super,tj drzala je 3-4 dana bez gasenja(naravno nisam koristio telefon kao mp3 player).
gameforce
Imam dosta toga instaliranog na mem.karticu od giga.Jedino mi je stalno aktivan F-secure antivirus,ali mi to do sada nije pravilo problem....
Izmenio:gameforce:ne postuj 2 posta uzastopno i ne citiraj ceo post.
gameforce
Imam dosta toga instaliranog na mem.karticu od giga.Jedino mi je stalno aktivan F-secure antivirus,ali mi to do sada nije pravilo problem....
Izmenio:gameforce:ne postuj 2 posta uzastopno i ne citiraj ceo post.