svetlo na tastaturi Nokia 6630

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Uros Rodic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Mar 2007. 02:07

svetlo na tastaturi Nokia 6630

Post od Uros Rodic »

Molim za pomoc i neki kvalitetan savet, naime, nedavno sam kupio ovaj fon, u pochetku tastatura je slabije svetlela, svega, samo gornji deo. Sada nikako ne svetli. Video sam da su instalirane samo 4 diode na plochi, ne verujem da su sve crkle, mozda ako su redno povezane... Opet ne verujem. Da li se ovo vec nekom desilo, i da li je u pitanju softver? Na kraju KAKO SE LECHI !!!!!!! :shock: :roll: [/i]

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,jel si ti to po danu testirao?!Na gornjem delu maske imash senzor za svetlost i on sluzi da ako ima svetlosti ugasi svetlost na tastaturi,probaj u totalnom mraku da testitash to...A mozda su ti otishle te led diodice..

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

i ja se slazem i mislim da je to do svetlosnog senzora....testiraj ga u mraku i vidi hoce li da svetli tastatura.
E71 je moj trenutni izbor:)

Uros Rodic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Mar 2007. 02:07

Post od Uros Rodic »

Znam za shta sluzi taj senzor i naravno da am ga testirao u mraku, i nishta. Interesuje me, koliko je moguce da je u pitanju softver? Hvala unapred.

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

pa probaj softver to makar nije problem... nemam pojma moze li taj sezonzor da se po.ebe/?/ mozda je i do njega ne vidim zasto bi bilo softverski :unsure:
E71 je moj trenutni izbor:)

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

ne zbunjujte coveka, ma kakav softver to se desava bre ljudi i najmanje ima veze sa softverom, tj nikako bre. reci prijatelju da li si kupio nov ili polovan telefon pa cu da te naucim da sam resis to . salji na privatnu poruku
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Odgovori