Problem sa n6630
Problem sa n6630
Tokom instalacije anti-virus preko usb kabla telefon se je ukocio i morao sam da izvadim bateriju. Kada sam je vratio, nisam mogao da ga upalim, pojavljivao se je samo natpis Nokia. Nosio sam ga u vise servisa, cak i u jedan jaci u Nisu i nisu mogli da ga srede. Sta bi moglo da bude sem softwera i gde bih mogao da ga popravim? Unapred zahvalan ,
zabrinuti vlasnik N6630 :o :blinky:
zabrinuti vlasnik N6630 :o :blinky:
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
dzoniRS
Ne bih da ti stajem na muku, ali sto se tice Telenora i njihovih Servisera....izvini ali XAXAXAXA....
Izmenio:gameforce:ne citiraj post iznad a naročito ceo!
Ne bih da ti stajem na muku, ali sto se tice Telenora i njihovih Servisera....izvini ali XAXAXAXA....
Izmenio:gameforce:ne citiraj post iznad a naročito ceo!
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
Ovako: Vratili su mi telefon, phone market, bio si u pravu u vezi Telenor-a.
Jedina stvar koju su svi ustanovili je da nije software u pitanju, vec hardware. Koji deo hardwera moze da se "pokvari" od loseg flashovanja ili tako nesto? Sta bi trebalo da zamenim..?
I gde menjaju delove u BG-u? Unapred zahvalan. Pisite ako znate nesto.
Jedina stvar koju su svi ustanovili je da nije software u pitanju, vec hardware. Koji deo hardwera moze da se "pokvari" od loseg flashovanja ili tako nesto? Sta bi trebalo da zamenim..?
I gde menjaju delove u BG-u? Unapred zahvalan. Pisite ako znate nesto.
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
DzoniRS , sad ide jedno bitno pitanje - koji ti kompjuter imash, i koja ti je maticna ploca ? pitam, iz razloga shto je mogao USB da ti nabije napon u telefon, i da sprzi par kola, ako imash asus, ili gigabyte, ili abit, kupi novu maticnu
ja cenim da je to jedini kvar, a to shto niko nije mogao da ga uradi nije zato shto je nemoguce, nego je dosadno, i radi se "na ruke" ..
MORASH da dodjesh u BG, i da donesesh to kod skeptik-a - majstor u trznom centru vidikovac, jedan od najboljih u srbiji, a ako ti neshto znaci, ima gomilu patentovanih softvera za mobilne koje je sam napisao, a kada u srbiji serviseri nisu mogli da popravljaju LG, lik je sam napravio kabal za BOX

MORASH da dodjesh u BG, i da donesesh to kod skeptik-a - majstor u trznom centru vidikovac, jedan od najboljih u srbiji, a ako ti neshto znaci, ima gomilu patentovanih softvera za mobilne koje je sam napisao, a kada u srbiji serviseri nisu mogli da popravljaju LG, lik je sam napravio kabal za BOX

There is no knowledge that is not power
Hvala na savetu. Moguce je da je komp sprzio par kola ali mislim da nakon toga telefon ne radi uopste, a moj je radio..? Tad sam uspeo i da ga upalim bez MMC i sim kartice. Sad je skroz mrtav, nakon "popravke". Zato i pitam, jer pojma nemam. Doci cu u BG sigurno. Potrazicu i doticnog majstora, zaljubio sam se u ovaj fon i necu da ga bacim. 

Ja sam nekad davno imala problem sa nokiom 7610 koja nije htela da se upali.Par servisa kobajagi poznatih je probalo da ga popravi i nisu uspeli.Na kraju sam odnela tel u Tim servis u T.C.Piramidi i isti dan je bio popravljen!Od tada sam sve telefone i moje i tudje ako im nesto fali nosila tamo i svaki put su mi problem resili vrlo korektno u najkracem roku.
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:

Phone market
sve za vas mobilni telefon
sve za vas mobilni telefon