A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Kupio sam 2 komada, člisto da bih imao veće šanse da dobijem telefon "marke samsung ili nokia".
Jutros sam sa časa malo šturnuo pa sam među prvima qpio broj.

Prvi utisci su odlični. Vip centar baš ekstra izgleda, moderno dizajniran prostor, identičnog su izgleda sa vodaphone-ovim radnjama u Italiji (kad pomislim samo našta liče MTS-ove poslovnice :shock: ), a radnici su ultra ljubazni. Znači za prodajne objekte dao bi im 5+.

A zapale su mi za oko i one plastične police za telefone (ispod piše "rezerevisano za najbolje mobilne telefone"), pretpostavljam da će tu biti izloženi aparati "za probu" 8) . Pa red je bio da bar kod nekoga mogu da probam ono što želim da kupim. Vidim drugačiji pristup poslovanju (u dobrom smislu) u odnosu na Tele/kom/nor.

Ovim što sam dosad video ja sam sasvim zadovoljan, e sad možda jeste to sve šminka, al brate muka mi je od onih namrgođenih radnika, koje moram maltene da molim za informacije mesto oni mene da jure.

Hvatam pun signal i 3g (mts-ov naravno), bez ikakvih zamerki (mada opet to ništa ne zavisi od njih)...

Call centar im je solidan, operateri nisu glupavi/tupavi/retardirani kao mts-ovi, mada to još ne može da se proceni 100%.

Samo me smara - šatro treba da kartice budu aktivne u slučaju da osvojim tel oni će me kontaktirati pozivom na mobilni...Pa mi stare mahine sad vrše posao.

Sve u svemu zasada je DOBRO. No sačekajmo da krenu sa komercijalnim radom pa da vidimo cene,usluge i uslove...Pa ako bude valjalo da se vežemo malo ugovorom i pazarimo novi mob.

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

I ja sam uzeo jednu karticu, prodajni prostor fenomenalno uradjen, radnici ultra ljubazni... sve je na nivou. Iskoristicu 1000 din. kredita, ali ako ne dobijem telefon, cisto sumnjam da cu broj nastaviti da koristim :D .

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Mirko BGD napisao:..prakticno kartica "mora" da bude u telefonu...
Zašto bi morale biti u telefonu all the time?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

ne ložite se na vodafone...

nisam kupio karticu iz prostog razloga jer ne želim da čekam ni minut a kamoli 20ak koliko se čekalo na većim poslovnicama... umesto da oni koji nemaju korisnike jure nas ispade da mi jurimo njih i da ćemo da se praktično bijemo za 1000 dinara... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Akki napisao:ne želim da čekam ni minut a kamoli 20ak koliko se čekalo na većim poslovnicama:roll:
Ma da bre! Oni su novi ovde i oni mene treba da pridibiju, a ne ja njih! Molim te, cekao sam sat vremena ispred ComTrade-a, da bi nas posle "stavili" na spisak, pa ce nam javiti kada budu krenuli da prodaju kartice - BEDA!!! A razlog neprodavanja kartica je to sto nisu proknjizene... to je za mene NEORGANIZACIJA!!!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Akki, takodje, ajde bezi znaci u Zemunu poslovnica puna,ljudi napolju u redu i sad ja treba da se bijem za karticu od 100din na kojoj cu dobiti 100din i drzati karticu u telefonu i grickati nokte cekajuci da oni omoguce pozivanje/primanje i slanje poruka.
Najcrnje je to sto je 70% ljudi shvatilo da ce svi dobiti 1000din, tj. oni kao koji prvi uzmu i sad oni kao nece danas da aktiviraju nego ce tek sutra :| :o
Jos izvala od mojih drugova iz skole :lol: poziva ce biti oko 2din,a poruke oko 0.8din kao oni ce biti najjeftiniji, a ja pitam odakle ti znas kad cene jos nisu formirane kao u stilu kao oni su novi pa ce sve biti dzaba :roll: OMG ne vredi raspravljati sa njima...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

ja sam uzeo karticu jutros i verovali ili ne jos je nisam aktivirao,jer nisam uzeo karticu zbog 1100 dinara kredita,vec sam je uzeo zbog broja.U slucaju da oni stvarno budu povoljniji od mts-a i telenora,u sta sumnjam,odma cim daju ponudu postpaid-a,predjem kod njih i zadrzim dobar broj 8) :wink:

RMF1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 26. Sep 2006. 10:20

Post od RMF1 »

Znam da jedna kartica moze u jedan tel, ali me zanima da li moze ako sam karticu aktivirao sa jednog da stavim u drugi tel sa njim nisam aktivirao nijednu karticu?
bla, bla

Dekac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Feb 2006. 17:44

Post od Dekac »

koje su sanse da dobijem 1000 din nisam siguran!?! :o

Jel sad omoguceno zvanje i primanje poziva makar? :|

i dal mogu kao maloletnik da qpim broj?! :?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

evo ovako....

@gameforce mora je stavljeno pod navodnike, znaci ne mora, ali toboze u koliko osvojis neki mob oni ce te kontaktirati na taj broj, i kako da te kontaktiraju ako ti broj nije aktivan?

sto se tice kartica, mozete da ih tsavljate u koliko god telefona hocete, medjutim, ljude koje zanima taj kao neki popust moraju da ubace karticu u telefon, i koriste je sa tog telefona kada budu koristili popust, ako ubace jos jednu karticu u taj isti model nece im biti odobren popust ali ce brojevi normalno raditi

da kao maloletnik mozes da kupis broj ali ne mozes da zakljucis postpaid ugovor

pozivanje i prijem sms poruka kao i njihovo slanje nije omoguceno, bice za 10ak dana

RMF1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 26. Sep 2006. 10:20

Post od RMF1 »

Nismo se razumeli, da li mogu u dva razlicita telefona da koristim jednu karticu, znaci sa prvog tel sam aktivirao karticu bolji tel pa posto nemaju signal glupo je da mi bolji tel stoji a da nosim stari tel, sa ovim starim nisam aktivirao karticu, ovo pitam zbog bonusa!
bla, bla

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Ako je za verovati ovima iz call centra odgovor je da možeš... Bitno je sledeće: jedan telefon - jedna aktivirana kartica... :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A sta ako recimo neko qpi 2 kartice, pa ih menja u 2 telefona? Danas par likova ispred mene qpilo 2 kartice. Jedna gospodja htela 10 komada odmah, ali joj je lik rekao da moze najvise 2 po osobi, a i to kao cini ljudima, jer Vip jednu predvidja po osobi. Zas-u.
Ja sam uzeo cisto onako, 100 kinti stvarno nije lova, a svakako sam se nalazio tamo sasvim slucajno, i kako je bilo 3 ljudi ispred mene, rekoh, sto da ne. Nego, ne znam za ostale, ali meni fon prijavljuje kao da sam u roamingu, znachi, non-home network - u pitanju je stari Panasonic GD76. Jos neko ima ovakva iskustva?
Poslednja izmena od miodrage u Pon, 11. Jun 2007. 20:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Možeš da menjaš 176 kartica u telefonu ali da bi dobio 1000 dindži i učestvovao u nagradnoj igri, ako je bude, moraš svaku karticu da aktiviraš u ‚‚novom''telefonu... :wink:

da se ogradim, to su reči iz korisničkog centra, ako su lagali mene i ja lažem vas... :)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

vip kartica aktivacija

Post od gameforce »

Mirko BGD napisao:...moraju da ubace karticu u telefon, i koriste je sa tog telefona kada budu koristili popust, ako ubace jos jednu karticu u taj isti model nece im biti odobren popust ali ce brojevi normalno raditi...
I crkne mi telefon (flat, padne, rikne nešto) i prebacim u drugi i po tvome puca kreda?
Sumnjam.
Kako sam ja shvatio danas važno je samo da se AKTIVIRA sa telefona na kom nije bila aktivirana SRB VIP kartica ranije.
Kasnija upotreba nije bitna tj možeš da menjaš telefone.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Upravo tako,gameforce... :wink: Samo za aktivaciju broja je potrebno da bude razlichit telefon,a posle mozesh da stavljash karticu u koji god telefon zelish,mislim bar smo tako isprobavali danas,nije bilo problema...Provericu ponovo sutra...

miodrage, samo 2 kartice?! Prijatelj je danas prepodne kupio 10 kartica... :roll:

Inache kazu da je u Knezu bila uzasna guzva...Nisam kupio karticu poshto nisam zeleo da chekam tolike redove a mrzelo me da idem chak do NBG-a gde su mi rekli da nije bilo guzve danas...

U svakom sluchaju, probao sam te 061 kartice, bilo je par simpatichnih brojeva, videcemo shta ce biti narednih dana... :)

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od migi »

1. gameforce, Upravo tako! Proverio sam u Call i u Vip centru, samo je bitno da se aktivira 1 sim po 1 IMEI-u...A posle menjaj, muljaj, radi šta god oćeš.

2. milan91, Sve kartice koje nose promotivni sticker "Ograničena bonus serija" (oni koji su danas qpili kartice mogu da provere), nose po aktivaciji poklon 1000dinara bez obzira da li je aktivirana kao 1. kartica ili 50001. kartica...Znači brzina aktivacije nema nikakve veze sa bonusom od hiljadu dinara. Tako su mi objasnili ali ja sam za svaki slučaj ipak aktivirao i moju i burazerovu odmah :oops:

E to što se tiče čekanja razumem vas...Ja sam eto otišao ranije da izbegnem gužvu, i ispred mene bilo dvoje ljudi, ja sam lepo bez guranja odabrao broj, platio i zadovoljan otišao...Posle kad sam navratio 2. put oko 12 da uzmem i 2. broj, tad je već zagužvalo, i ja sam lepo svratio do comtrade-a, ni žive duše tamo, i opet lepo pazario broj burazeru..

ceki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 10:18

Post od ceki »

ja sam juce lagano kupio 8 komada odjednom bez problema (u indjiji), podelio lepo porodici i ortacima, aktivirao ih sve opusteno....

e sad, kao sto mislim da je neko vec pomenuo, kako oni misle mene da obaveste da li sam dobio telefon marke nokia ili samsung, kad su nemoguci i dolazni i odlazni pozivi ??? :wacko: :wacko: :wacko:

bas me interesuje da li ce neko odavde dobiti fon, pa da me prosvetli...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ja sam kupio vip karticu u merkatoru u CT-u.Imalo je bas puno kartica.A trenutno nemaju u knezu u poslovnici kazu stize im posle podne.Kaze mi prodavacica u poslovnici u knezu da ce post-paid tarife da se znaju za dva-tri dana,mada po mome cisto sumnjam.Stavio sam karticu u telefon(crveni krst,vracar) i nemam signal uopste :chytry: .I da rekla je da ce biti super,kao ono svi cete da predjete kod nas,svaki ciga svoga konja hvali :roll:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od migi »

ceki, mogući su dolazni pozivi od strane call centra, a i javiće ti pozivom ili porukom kada može da se koriste kartice u punom kapacitetu. :oops:
Poslednja izmena od migi u Uto, 12. Jun 2007. 21:28, izmenjeno 1 put ukupno.

Odgovori