Jutros sam sa časa malo šturnuo pa sam među prvima qpio broj.
Prvi utisci su odlični. Vip centar baš ekstra izgleda, moderno dizajniran prostor, identičnog su izgleda sa vodaphone-ovim radnjama u Italiji (kad pomislim samo našta liče MTS-ove poslovnice

A zapale su mi za oko i one plastične police za telefone (ispod piše "rezerevisano za najbolje mobilne telefone"), pretpostavljam da će tu biti izloženi aparati "za probu"

Ovim što sam dosad video ja sam sasvim zadovoljan, e sad možda jeste to sve šminka, al brate muka mi je od onih namrgođenih radnika, koje moram maltene da molim za informacije mesto oni mene da jure.
Hvatam pun signal i 3g (mts-ov naravno), bez ikakvih zamerki (mada opet to ništa ne zavisi od njih)...
Call centar im je solidan, operateri nisu glupavi/tupavi/retardirani kao mts-ovi, mada to još ne može da se proceni 100%.
Samo me smara - šatro treba da kartice budu aktivne u slučaju da osvojim tel oni će me kontaktirati pozivom na mobilni...Pa mi stare mahine sad vrše posao.
Sve u svemu zasada je DOBRO. No sačekajmo da krenu sa komercijalnim radom pa da vidimo cene,usluge i uslove...Pa ako bude valjalo da se vežemo malo ugovorom i pazarimo novi mob.