ko krade taj i laže a na osnovu akcije "srećan je tvoj mts broj"
do sada nije uplaćeno 50.din kredita i 20.sms-a a već je kraj trećeg u mesecu.
ima li neko isti problem problem?
mts ukinuo dopunjavanje brojeva svakog prvog u mesecu
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Re: mts ukinuo dopunjavanje brojeva svakog prvog u mesecu
A sto nisi zvao teh. podrsku na 789 i prvo proverio informaciju a ne nas da dezavuises?Iggla napisao:ima li neko isti problem problem?
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ovako.dok mi je jedna kartica bila akivna u jednom fonu uplatili su kredit onda sam izvadio nju ubacio drugu kojoj su kredit uplatili oko 25og i bila je nekih mesec dana ona.sada sam ubacio onu staru znaci proslo je više od mesec dana i ništa nije bilo.mislim da kartica mora da bude aktivna
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
To sam i ja kontao al evo juce mi uplatili 100 din i 50 sms..Istina da su zakasnili 2-3 dana al ipak je stiglo
Nego mene zivo interesuje, ako bih sad doplatio jos npr. 500 din da li bih ponistio ovo sto dobijam sada ili bi se na tih 100 din sto mi daju svakog meseca nadovezalo i ovih 50? Malo pre sam zvao 789 al operater ne zna da mi odgovori
Eh ta tehnicka podrska..Ko sve radi u njoj..

Nego mene zivo interesuje, ako bih sad doplatio jos npr. 500 din da li bih ponistio ovo sto dobijam sada ili bi se na tih 100 din sto mi daju svakog meseca nadovezalo i ovih 50? Malo pre sam zvao 789 al operater ne zna da mi odgovori

pa pise ti u novinskoj reklami i na sajtu sve
svaka se dopuna racuna i bonusi se akumuliraju
Korisnik dobija bonus za svaku dopunu u iznosu od 480 do 979 dinara i one mu takođe važe 10 meseci. To praktično znači da ako korisnik uradi više takvih dopuna, one će se "sabirati" u toku bonus perioda i ne mora da ih potroši u jednom mesecu već se one sabiraju i prenose.
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22626&Type=1
ova tema odn. njen naslov je totalno debil/an/na
cemu ovako bombasticne gluposti kao naslov
dobijam vec par meseci bonuse na vreme pa ne otvaram temu zbog toga
svaka se dopuna racuna i bonusi se akumuliraju
Korisnik dobija bonus za svaku dopunu u iznosu od 480 do 979 dinara i one mu takođe važe 10 meseci. To praktično znači da ako korisnik uradi više takvih dopuna, one će se "sabirati" u toku bonus perioda i ne mora da ih potroši u jednom mesecu već se one sabiraju i prenose.
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22626&Type=1
ova tema odn. njen naslov je totalno debil/an/na
cemu ovako bombasticne gluposti kao naslov
dobijam vec par meseci bonuse na vreme pa ne otvaram temu zbog toga
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November