Telenor e-vesti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Telenor e-vesti

Post od djuice »

Korisnici registrovani na Portalu Moj Telenor, primili su Telenor e-vesti. Takodje, svi zainteresovani se mogu prijaviti na sledecoj stranici http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=132

Proverite svoj inbox, javite utiske. I naravno, posaljite predloge.
Pozdrav. ;)
djuice user permanently deactivated.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Danas mi je stigao mail i moram reci da me je prijatno iznenadio. U prvom trenutku Gmail nije mogao da ucita slike u mailu, i link "moj profil" je vodio na nepostojecu stranicu, ali sada sam ga ponovo otvorio i sve slike su tu i namestena je ta stranica. Tako da verujem da je to bio samo trenutni bug.

Sto se sadrzaja tice svidja mi se sto je sazet, a opet dovoljno informativan :)

PozZ

PS Ne znam da li ce MBmaneken ikada primiti ovaj e-vesti mail, ali sam siguran da bi ga obradovala cinjenica da ima link preko koga se odjavljujes sa liste za primanje maila! :D

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Koren napisao: ali sam siguran da bi ga obradovala cinjenica da ima link preko koga se odjavljujes sa liste za primanje maila!

Bravo za servis, lepo odradjeno, za pocetak sa se prijavio na sve vesti :roll: . Ovo deluje bas profesionalno odradjeno.

Odgovori