VIP post-paid

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

MB maneken, pa to je trzisna utakmica kako ne shvatas? Ili si tu da trubis svoje? I mt:s na Tipi i Laki tarifi ima ISTO TO! Zaokruzivanje prvog minuta razgovora na minut! Sto tu nista ne kazes?
Fresh tarifa zaokruzuje na 30 sec, kao i Sport Bel.
Drugim recima, sad se lepo izvini svima i kazi: jeste, priznajem, jeo sam g*vna, ali sad cu da se pokajem :D
Gledaj to ovako: ti mozes da budes operater, i da ponudis svoje usluge, minut 1000 din. Mozda se i andje neka budalcina da koristi tvoje usluge, ali cisto sumnjam. Ali ti si taj koji odredjuje pravila u svom dvoristu. A sta ce sa tobom biti? Pa to zavisi od korisnika, jer ti si tu zbog njih, a ne oni zbogtebe. Oni mogubez tebe, ali ti ne mozes bez njih. Ako je Vip, kao dokazazno uspesna firma procenilada su ovo tarife koje ce im doneti zaradu, super, ajde da vidimo sta ce da bude. A NIKO nije primoran da koristi njihove usluge. Kao ni jednog operatera u zemlji.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Tja mt:s-ov biling je takav da ti se ne tarifira sve dok imas besplatne minute iz pretplate na zalost to se odnosi i na popuste pa ti tako svi popusti vaze tek kada potrosis besplatne minute (F&F i omiljeni broj npr) dok ne promene biling sistem (krupna ali bas krupna radnja Telenor to jos nije obavio) to se nece ni menjati.....BTW uspostava veze nije 1.90 vec ide od 1.5 do 2.9 din (+PDV naravno) 1.90 je samo u SportBEL i u Fresh tarifama dakle jos jednom se ponavlja da sve treba pazljivo procitati pre donosenja zakljucaka :roll:

E a sad malo o temi :wink:
Nesto mi nije sasvim jasna ova njihova postpejd ponuda sem ako se nisu namerili da naduvaju broj korisnika posto ce valjda ljudi da uzmu postpejd pa onda kada potrose besplatno iz pretplate da u telefon ubace pripejd karticu posto su onda pozivi jeftiniji pa makar se obavezao da im mesecno ostavis makar 3540 din samo na pretplatu (BTW na njihovom sajtu sasvim jasno pise da su cene date BEZ PDV-a pa pretpalta za paket 1500 nije 3000 nego 3540 din samo stoje to napisano stvarno sitnim slovima :D )
Sve u svemu ponovo od Vipa isto: zatresla se gora rodio se mis, mislim da se ni Telenor ni mt:s nesto posebno ne uzbudjuju oko cele price, mozda smao malo koriguju ponudu telefona eventualno konacno spuste ugovornu obavezu na godinu dana (narocito mt:s a i Telenor bas nije morao da dize cene u tom slucaju ali dobro de :roll: )

miodrage, pa na postpejdu imas data tarfine dodatke ako ti je Net bitan, mada nije Symtorrent tako sjajan i bajan ako ces vec stalno da drzis telefon na punjacu onda bas mozes i od kuce da skidas sta ti treba :unsure: :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ma to je samo primer :) Imam 2 kompa prikacena na 1536 kbps (ADSL) i download stalno radi, nije tofrka. Nego zelim da mogu da pristupim svojim kompovima sa fona, da vidim vremensku prognozu, da ostavim push-mail da radi, da budem online na MSN-u, i ostalim IM-ovima, da omoguce konacno PTT... kapish?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

..... i da baterijE nosis u rancu :wink:

Pazi ja sam prvi koji bi hteo flat net na mobilnom ali .....
hmmm bas me interesuje ko ce biti brzi fiksni sa ADSL-om ili mobilni sa FLAT paketom

Bice to zestoka trka puzeva :lol:

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

miodrage ja te razumem sta hoces, nisi jedini koji to hoce. svakom je cilj da izvuce maximum iz svog telefona. kad se vec hvalimo oko brzine interneta, ja imam adsl od 512/64 i to u Sremskoj Mitrovici.
Nesto mi se ovi VIP post-paid paketi ne razlikuju puno u odnosu na Telenor post-paid pakete, mene taj VIP nesto i nije puno zasenio, ocekivao sam vise od njih, videcu kasnije kako ce se ovi paketi pokazati.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Imam i ja toliku brzinu, ali zato madness ima neku ludacku, da ne poverujete... A, u Engleskoj se vuc uveliko brzina meri u mb-ajtima, mislim da je osam mb oko 10 funti, sto je 15e... :lol:

A, sto se tice vipa, pa sta znam... Mozda to i jeste dobro, ali ne dovoljno da se odreknem telenora, tako da cekam nesto dosta bolje, pogotovo sto sam rekao jos na pocetku kada su mnogo kasnili da ce im trebati MNOGO vremena da dobiju moje poverenje...
iPhone + CX300

Sijamski_Mrmot
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24

Post od Sijamski_Mrmot »

takodje, netacna je informacija da telenor ne naplacuje nadoknadu samo na prenesi paketima. Ne naplacuje se nadoknada ni na starim PRO paketima tj vec je opstepoznato da se na paketima sa free minutazom nikad ne naplacuje uspostava dok ste u okviru free 8)

sem na novim VIP paketima za koje jos uvek ne razumem da li se naplacuje

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

da li je tačna informacija da su telefoni otišli za relativno malo vremena?znači ja ne znam kada ti ljudi ustaju???
jedna stvar mi je krva-mnoštvo novih oglasa će osvanuti sa prodajom n95
ako si uzeo mob, koristi ga u čemu je poenta prodavati ga
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Venom, kako ne kapiraš ... ista priča kao sa MT:S i "Lunom" ... kupili po 200-500 komada, dali za dinar, skembali sve za dan i eto ti ... Heh ...

Ne kapiram tu logiku, al' izgleda da pali kod Srba, opako ...
Samsung Omnia HD 8GB

DukeofSerbia
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
:: ZTE V987

Post od DukeofSerbia »

Koja перверзија! Стварно је јефтиније разговарати на ВИП припејду када потрошиш бесплатне минуте. :wacko: То је и мт:с летос урадио исто на припејду, када су Бел пакети испали скупљи него припејд, па су кориговали 1. септембра. Тако је то када се бесомучно копира конкуренција. :lol:

Sijamski_Mrmot
Успостава везе се наплаћује у Теленоровим пакетима Једна цена/Моје време/Више приче. И то је јасно назначено.
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3883
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3884
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3885
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB

Sijamski_Mrmot
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24

Post od Sijamski_Mrmot »

ˇ@ DukeofSerbia - da znam, ja sam rekao da nije tacno da se samo na prenesi paketima ne naplacuje vec da je isti slucaj i na nesto starijim PRO paketima. Svi paketi koji imaju pretplatu i free minutazu i telenora i mts-a imaju u tu free minutazu uracunatu i fixnu nadoknadu ali izgleda da to nece biti slucaj sa VIP postpaidom i eto pljacke....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Jorgovan ma sve je to lepo ali šta ću ja sada bez lune da radim...ne volim n95 nikako ali ovaj mi je nekako mnogo lep..
nadam se da će da bude sledeći paket tih telefona
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Sijamski_Mrmot bas si lepo objasnio za uspostavu veze kod paketa sa besplatnim minutima, na Telenorovom forumu je bilo dosta rasprave o tome, jer su ljudi dobijali od korisnickog servisa razne informacije, ljudi koji rade u Telenoro su objasnili da se u toku meseca naplacuje ali se u konacnom obracunu na kraju meseca i odbija u okviru stavke popusti tako da na kraju to ne placas. Na kraju je covek morao da napise velikim slovima da su prenesi paketi jednaki pro paketima, sto se tice uspostave veze, znaci da se uspostava veze ne naplacuje dok imas besplatene minute. Isto je i kod mts-a, ja imam bel 50 i tu mi je cena uvek 0 zato sto sam u okviru besplatnih minuta, jedina mana je sto u racunu nema rubrike u kojij pise koliko si minuta potrosio :?

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

miodrage napisao:mt:s na Tipi i Laki tarifi ima ISTO TO! Zaokruzivanje prvog minuta razgovora na minut! Sto tu nista ne kazes?
Koristim MIX pakete ali sam pricao u globalu, naravno da nije u redu da ti bilo ko naplati ono sto nisi potrosio.
Poslednja izmena od MB maneken u Ned, 21. Okt 2007. 05:07, izmenjeno 1 put ukupno.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Koren, pa normalno da cu da koristim karticu,za cega cu da placam pretplatu,nova n70 moze i 30% jeftinije da se kupi....i to ne preko ugovora...........
A moze da se uzme na kredu preko findodomestic banke i comtradea,za oko 2200 din mesecno godinu dana....
D500&E71

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

Spyker napisao:A, u Engleskoj se vuc uveliko brzina meri u mb-ajtima, ...
brzina se ne meri u megabajtima nego u megabitima
a najvece komercijalane brzine za obicne korisnike su negde oko 100 megabita u sekundi i to se postize preko elektrodistributivne mreze
znaci utikac u struju i na net...
Remember, remember
The 5th of November

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

Ludi ............ ono sto mene interesuje ..... a ne bi neko pogresno da me razume :unsure: .... 99% ljudi u redu su Romi ... nemam nista protiv njih no me zivo interesuje na koju foru oni izlaze iz radnje SVI sa N95 :blinky: ???? Oni sigurno imaju neku foru .... a voleo bih da znam koju !!!!!??????

Ista je bila prica kada je Telenor ubacio telefone ... i bas sam stajao u redu kada je jedan lik davao njima 5toro po 10.000din da uzmz tad K800 na najvisem paketu .....

Koja je fora ??? :P :?

Ono sto treba sacekati da se te N95ce pojave u oglasima 8) za 300e :lol: ..... ako ih vec neko nije stavio od njih !!!!! Ne znam samo da li su zakljucani telefoni ?

SI JA

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

batancev, da tacno, malo sam se zeznuo... Nisam ni razmisljao o tome kada sam pisao, pa mi promaklo...

A ima i jos jedna stvar, treba imati hard disk koji ce pisati brzo koliko i net brzo skida podatke... Izmedju dva Svajcarska univerziteta je postignuta brzina od 120GBps, ali nisu mogli naci dovoljno brz HDD da upisuje tom brzinom podatke...

Ali, ajde, dosta o tome...
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

pa romi uglavnom koriste lazne licne karte ili su prijavljeni na lazne adrese i onda mogu da prodaju jako povoljno prodavnicama,a to prodavnice iskoriste da imaju sto vecu zaradu a malo ko od roma stavlja u oglase.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

lovd napisao: 99% ljudi u redu su Romi ...

Jedino mt:s dovoljno jak da moze da poklanja telefone bez ikakve provere osim licne karte, i briga ih ako neki rom nema para da placa ugovor od dve godina i da li je lazirao licnu kartu. Ali to moze samo mt:s jer je jak kao zemlja i drzi 70% posto trzista tj. to sebi mogu da prisuste samo oni.

Dok npr. pomenuti VIP trazi proveru kod Kreditnog biroa, tako ako nemas tekuci, tesko ces do VIP post-paida tj. prveravaju te kao da ce da se zaposlis u DB-u.

Odgovori