Telenor rodjendan

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

E pa vidis, nigde ne spominju ni te dobune sa post paid-a... Ko zna jel se i to racuna :P Zezam se, valjda ces dobiti, bilo bi lepo s njihove strane

Minus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 02:33

Post od Minus »

Azimuth napisao: na reklami govore "za nove korisnike do 1500 din bonus kredita" a ja tu nigde ne cuh i stare, al nema veze.

vazi za sve stare pre paid korisnike koji posalju cestitku i dopune kredit sa 300 din i naravno nove pre paid...

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Evo sada sam i ja video da pise na sajtu, sledece:

Veliki rodjendanski bonus mogu dobiti svi pre-paid korisnici koji vec imaju Telenor broj i koji nam posalju cetitku tokom meseca novembra!

Dakle Azimuth, ako koza laze rog ne laze! :P :P
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Juče sam "čestitao" i uplatio na neki stari prepaid 300din.
Danas je stiglo 150 :wink:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

gameforce, jel su tih 150 dinara dodati onim 300 ili su posebni??? Jer oni vaze samo za nacionalne razgovore i SMS.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Aman ljudi , ali niko ne pominje ovo :

"Veliki rođendanski poklon od 1500 dinara bonus kredita će dobiti i svi oni koji već poseduju Telenor pripejd broj i koji nam pošalju čestitku tokom meseca novembra! "

Jel ovo znaci da svi koji imaju pre paid 063 ili 062 broj i posalju cestitku , da ce dobiti bonus od 1500 dinara ? Znaci , nisu jasno napisali ili su sa namerom ovo nejasno ostavili da bi bilo zabune , ali ako ovo protumaci bilo ko , sta moze da pomisli nego da je dovoljno da se posalje cestitka i da ce dobiti 1500 dinara kredita ? Jel tako ili nije ?

Ovo mi nije jasno pa bih molio da kazete sta mislite o ovoj recenici pod navodnicima ?

Vlada 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

vlada1970, ta recenica sama po sebi znaci to kako si napisao, ali su oni vise puta jasno naglasili da je to u stvari 10 X 150 dinara tako da ne bi trebalo da bude zabune.
btw. neki odavde, ne gledajte poklonu u zube. :roll:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Ok thanks Lobachewsky. Razumem sada . 8)

Poslao sam im cestitku i to je normalno za rodjendan da se posalje . Ali neka hvala i ovi bonusi . Pobegao sam od post paida iz jos jednog razloga a to je sto ne volim da imam obavezu bilo kakvu u smislu placanja . Struju moram kod kuce da placam , vodu takodje , hranu isto , ali za sve ostalo se trudim da nemam obavezu ako nije bas potrebno . A sad su svi vidim poceli i pri-pejdovce da navlace da trose odredjenu svotu mesecno da bi imali redovan pazar . Ok , ali to nije za mene . Kupicu dopunu onoliku kolika mi treba i kad mi se svidja , i to ce verovatno u najvecem broju slucajeva biti i mnogo vise od 300 dinara mesecno , ali ne pristajem da imam obavezu , da zbog 50 % viska , MORAM da uplatim toliko i toliko svakog meseca . to MORAM me odmah odbija .

Hvala Telenore i budi nam ti dobar provajder jos mnogo mnogo godina , ali dopune i svoja trosenja u vezi mobinog cu kontrolisati ja . 8)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

mdenic85, na proveri *121# daje samo osnovni kredit.
Sa *121*5# se proverava bonus.
To ti stigne kao obaveštenje preko SMS-a kada ti dodaju tih 150 din.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

a da li se prvo troši bonus ili pak prvo kredi pa ono moraš da budeš na nuli, što bi bilo veoma ružno, da bi ti uplatili bonus
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Bezveze zar kredit nije kredit pa bio on uplacen ili bonus svejedno na sta ces ga potrositi, jel poklon ili "poklon" ?

Da da znam gledam u zube poklonu ali znam i da neki daju bonus kredit a ti ga trosi na sta god hoces (i naravno da znam da ti neki na osnovu bonus kredita ne daju dodatne pogodnosti ali opet)

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan

Post od mdenic85 »

skeptichni chicha, u pravu si... i mene to nervira, malo je glupo sto ti ogranicavaju, ali ajd' sad... ipak je to "poklonjen konj"!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa sad... poklonjen konj, ili kljusina? Razlika je drasticna. Konj miuvek treba, a kljusinu cu ja da poklonim nekome :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan

Post od mdenic85 »

Ja sam dans dobio 150 dinara.... Koristim pre paid Moje vreme i imam dodate SMS-ove i Omiljeni broj. Kada saljem SMS ne skida mi od dodatih SMS-ova nego od tog kredita, a Omiljeni broj ima prednost, kada saljem SMS i zovem OB onda ne skida nista.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Prijatelji , da li je neko ukapirao do sada da li ovaj bonus moze da se koristi za bilo sta drugo osim nacionalne pozive i sms ?

Sutra treba da uplatim kredit na 062 i razmisljam , posto cu uplatiti najmanje 300 dinara , a posto sam vec poslao cestitku i odgovorili su mi da od tada mogu da koristim bonus , da li taj bonus mogu na primer da iskoristim da uplatim za omiljeni broj i dodaj sms i posle ako mi preostane za gprs , ali prvo to da potrosim a tek onda regularni kredit ?

Na primer , uplatim 300 dinara i dobijem bonus od 150 dinara i da li neko ko je vec koristio moze konkretno da mi kaze , da li se koristi prvo taj bonus ili ovaj kredit od 300 dinara ? Kako su to odlucili u Telenoru da odrade nije mi jasno ?

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan

Post od mdenic85 »

vlada1970 napisao:Na primer , uplatim 300 dinara i dobijem bonus od 150 dinara i da li neko ko je vec koristio moze konkretno da mi kaze , da li se koristi prvo taj bonus ili ovaj kredit od 300 dinara ? Kako su to odlucili u Telenoru da odrade nije mi jasno ?

Prvo se tosi taj bonus kredit pa onda ovaj regularni.
I mozes da ga korists samo za SMS i pozive (nacionalne), ne GPRS, ne tarifni dodaci....

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Ok hvala mdenic85 . Sad mi je jasno . Ajde nek ima bude tako . Svidja mi se da prvo trosim taj bonus prvo a ne kredit ali mi se ne svidja sto na primer pored nacionalnih poziva i sms-a , ne mogu sa tim da uplatim omiljeni broj ili mozda da posaljem nekome dopunu u vrednosti tog bonusa .

Sto je rekao neko ovde , ne gleda se poklonjenom konju u zube ali imam osecaj da su na jedvite jade odlucili da daju ove bonuse a i kad su odlucili , onda je board mozgova u Telenoru naredio da se ogranice bonusi toliko , da je coveku muka i da uzme poklon :smutny:

Da li je to mozda zato sto smo mi Srbi blag i dobronameran narod i imamo takav domacinski karakter ,ovde mi se cini kao da je zapadnjacki mentalitet odigrao ulogu . Odavno mi drug rece za zapad , jer je tamo ziveo , da je vrlo vrlo retko doziveo na zapadu od stranca da mu plati pice ili jos gore veceru . A mi Srbi , jedino tako i znamo da "poslujemo" :) Ja na primer ne znam Srbina , koji ce dozvoliti da ne plati pice ako je on pozvao. A na zapadu , u najvecem broju slucajeva svako placa svoje .

Ovo napisah kao mali off , jer imam osecaj da je Norvezanima strano da nesto poklanjaju , pa makar to bilo i za njihov rodjendan , zato su i taj poklon sto su odlucili da daju , ogranicili na sve moguce i nemoguce nacine

:chytry:

Cudo nisu rekli da je bonus koji se dobije moguce koristiti samo za odredjeni broj ili mozda da samo tetka sa kevine strane sme da se zove za taj iznos :lol: :lol: :lol:

Eh Telenore , pa poslujes u Srbiji BRE , i ovde se gleda na te stvari . Ako dajes poklon , daj to brate od srca i stvarno jer ti je drago sto vec godinu dana poslujes u nasoj Srbiji a ne zakomplikujes toliko i ogranicis , da mi se poklon ni ne uzima na kraju . Ima valjda Srbina u tom Telenoru da gazdi Norvezaninu kaze kakav je ovde obicaj 8)

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Cisto da kazem da posle elektronske dopune nema krede bonusa...Ja evo ceka nedelju dana a sve sam odradio i cestitku i sve....

Izgleda samo greb greba...Lame
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Ja uvek uplacujem preko post-paid broja i dobio sam poklon kredit! Kod tebe je verovatno neki drugi problem! Jesi dobio od njih poruku u kojoj ti se zahvaljuju i kazu da ces dobiti bonus kredit?
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Zahvalili su mi na rodjendanskoj cestitci i od danas mozete koristiti bonus kredit(u smislu kad uplatim dopunu)

I evo dodje 20 i nista...Ja to odradio i uplatio mi decko(post-paid fazon kod kolportera) 300d in ali nikakvo obavestenje o bonus kreditu...

Mislim nije ni vazno ali stvarno je LAME i RUZNO OD NJIH
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Odgovori