Telefon kod Mobilnog operatera?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge

Da li se isplati uzimati telefon preko operatera?

Glasanje se završava Pon, 10. Mar 2008. 04:21

Da! Kod Telenora
7
13%
Da! Kod mt:s-a
9
16%
Da! Kod vip-a
3
5%
Ne!
37
66%

Ukupno glasova: 56

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

loki13, savrsen primer, lizing... Evo ja sam u lizingu trenutno, uzeo sam nov auto pre 2 godine u jednoj od jacih inostranih banaka kod nas i pazi cuda, od tada pa do danas su mi dizali ratu 4 puta i razlika je u odnosu na pocetnu ratu 20tak eura + sto svaki put kad se rata dize moras da platis neku razliku koja nikad nije manja od 50tak eura. I onda odes kod njih i pitas na osnovu cega oni tako dizu ratu pa ti oni kazu da sve to pise u ugovoru i da su se oni ogradili za to poskupljenje a ti ako hoces da izadjes iz lizinga mozes da ga isplatis posle izvesnog vremena ali samo u celosti + neka "kamata".. Odosmo u off ali eto ti primera kako sve to funkcionise.
gargamel4, ja imam dosta prijatelja napolju pa ako oni mene lazu onda lazem i ja vas u vezi toga da mozes prakticno da vratis telefon operateru kod kog si ga uzeo i uz minimalnu doplatu da dobijes novi sa nekim produzenjem ugovora i sl., kao sto ti i na kraju daju mogucnost da produzis ugovor uz prilicno poklona u vidu besplatnih minuta i tome slicno. Pricao je i miodrage o tome par postova iznad pa da se ne ponavljamo

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Prijatelju, nemoj da se vređaš, to što meni nije logično jer ne vidim celu sliku i finansijsku konstrukciju ne znači da sam rekao da lažeš. Ako kažeš da to napolju rade, super, ja ću da ti verujem. Samo ne znam kako to u praksi izgleda.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

gargamel4, ma niko se ne vredja, samo kazem posto nisam direktno ja imao prilke da to proverim i uverim se svojim ocima nego govorim iz druge ruke. I meni je cudno zvucalo kad sam prvi put cuo ali kad su mi jos neki prijatelji istu pricu ispricali, a pri tom se oni medjusobno ne poznaju, i to mi dodatno pojasnili...e tada sam tek poverovao. I zato kazem da ako su mene slagali za to onda sam i ja vas. Sve u svemu, mozda na prvu loptu zvuci cudno i neverovatno ali eto sta sve operateri napolju rade nebili zadrzali korisnije i eventualno pridobili jos nekog. Jednostavno razmisljaju dugorocnije i idu na kvantitet, sto je kad malo bolje razmislis i logicno, zar ne? Dok za to vreme kod nas pokusavaju, a tuzno je sto im i polazi za rukom, da se obogate preko noci na nasim ledjima, jbg, zemlja Srbija je to..

s2pido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Nov 2006. 06:01

Post od s2pido »

bravo reaper225 potpisujem celu tvoju drugu recenicu!! ja sam za post paid. ;) 8) ;) 8) ;) 8) ;) 8)
By s2pido

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

mene je 6230i izasla oko 1150 eura tako da nemam vise zelju da uzimam nesto na ugovor :uhuh:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Raloni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 19:58

Post od Raloni »

definitivno, NE!!! Nisluchajno. Ja sam uzeo, i zao mi je shto jesam. Jedino one prepaid ponude. Ali, ako nije neka navlakusha.

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Ajd i ovde da kazem nesto. :D

NE bih uzimao telefon kod operatera pod ovakvim uslovima kakvi su sad (kad vidim ponude u Makedoniji i Hrvatskoj, zapitam se samo sta smo mi toliko zgresili). Jedina varijanta za telefon preko operatera bila bi ta da ako mi ukradu mob sa karticom, onda bi uzeo neki sa prepaid ponude :smutny:

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Kako ko ali ja nikako nisam za uzimanje telefona preko operatera. Nisam lud da se vezem 24 mjeseca da bude na pretplatu kao prvo. A kao drugo nije toliko povoljno kao sto se na prvi pogled ucini.... bar je to tako ovdje u RS sa m:tel-om.

Odgovori