Telenor - Najniža cena razgovora u mreži do sada
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Mada ga na elitesecurity-ju prozivaju da se zakito tudjim cvecemBekra napisao:Laki024 ali je djuice, stavio ovu lepu i razumljivu tabelu

Nego meni nikako nije jasno kakv to razgovor moze da se obavi za jednu sekundu

Kao sto rekoh to najvise pogadja one koji kao osnovni vid komunikacije koriste "cimanje" a takvih mi stvarno nije zao, naprotiv .... mislim ipak sam ja neko ko iz principa odbija da se javlja na takve "pozive" (akoi na onu varijantu "Pozovi me" pa prekid veze mada i to traje makar dve sekunde

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Slazem se ovoga puta sa skeptichnim. Stvarno se ne secam kad sam poslednji put nekoga cimao, osim kada se sa nekim dogovorim da dodjem po nj kolima, pa samo cimnem da zna da sam stigao. Ali da ja nekoga cimam da me taj nazove... a to jok!skeptichni chicha napisao: Kao sto rekoh to najvise pogadja one koji kao osnovni vid komunikacije koriste "cimanje" a takvih mi stvarno nije zao, naprotiv .... mislim ipak sam ja neko ko iz principa odbija da se javlja na takve "pozive" (akoi na onu varijantu "Pozovi me" pa prekid veze mada i to traje makar dve sekunde) ipak sam misljenja (promenjenog!!!) da svo to zaokruzivanje i nece previse pogoditi vecinu korisnika.....
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ova promocija kao sto sam vec rekao je jedna od najboljih kod nas.........
Ali medjutim moram da vam ukazem na to kakve promcije daju neki mobilni operateri u zemljama u okruzenju, a pre svega oni koji posluju na trzistu EU.
Naprimer T-mobile madjarska svim novim prepeid korisnicima koji u decembru aktiviraju broj kao i svim posstpeid korisnicima nude 2008 besplatnih minuta u okviru mreze T-mobil mreze koje se mogu iskoristiti do kraja februara, ne naplacuje se uspostava veze, a besplatni minuti unitar mreze mogu da se iskoriste svakim radnim danom od 22h-07h, kao i preko citavog dana weekendom i neradnim danima.
www.t-mobile.hu
Ali medjutim moram da vam ukazem na to kakve promcije daju neki mobilni operateri u zemljama u okruzenju, a pre svega oni koji posluju na trzistu EU.
Naprimer T-mobile madjarska svim novim prepeid korisnicima koji u decembru aktiviraju broj kao i svim posstpeid korisnicima nude 2008 besplatnih minuta u okviru mreze T-mobil mreze koje se mogu iskoristiti do kraja februara, ne naplacuje se uspostava veze, a besplatni minuti unitar mreze mogu da se iskoriste svakim radnim danom od 22h-07h, kao i preko citavog dana weekendom i neradnim danima.
www.t-mobile.hu
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
ljudi moji neznam dal ste primetili ali u telenoru vladaju madjionicari izgelda
kod njih je sve magicno ,ili su im telefoni sa magicnim cenama ,tarife takodje
da ali mi se nije svidjala magija zvana 10 u mesecu
onda nije bilo te njihove magije nego puf i kamata za zadnji neplaceni racun od magicnih 1,79 dinara
naravno bez pdv 

da ali mi se nije svidjala magija zvana 10 u mesecu

- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35