Telenor - Najniža cena razgovora u mreži do sada

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Laki024, Ma, komplikovano mi je to sa svim tim tarifnim paketima, treba proucavati to, a ja nemam zivaca da proucavam mreze, ja telefone volim da proucavam, ali jedjuice, stavio ovu lepu i razumljivu tabelu :wink:

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Bekra napisao:Laki024 ali je djuice, stavio ovu lepu i razumljivu tabelu :wink:
Mada ga na elitesecurity-ju prozivaju da se zakito tudjim cvecem :P
Nego meni nikako nije jasno kakv to razgovor moze da se obavi za jednu sekundu :?
Kao sto rekoh to najvise pogadja one koji kao osnovni vid komunikacije koriste "cimanje" a takvih mi stvarno nije zao, naprotiv .... mislim ipak sam ja neko ko iz principa odbija da se javlja na takve "pozive" (akoi na onu varijantu "Pozovi me" pa prekid veze mada i to traje makar dve sekunde :D ) ipak sam misljenja (promenjenog!!!) da svo to zaokruzivanje i nece previse pogoditi vecinu korisnika.....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

skeptichni chicha napisao: Kao sto rekoh to najvise pogadja one koji kao osnovni vid komunikacije koriste "cimanje" a takvih mi stvarno nije zao, naprotiv .... mislim ipak sam ja neko ko iz principa odbija da se javlja na takve "pozive" (akoi na onu varijantu "Pozovi me" pa prekid veze mada i to traje makar dve sekunde :D ) ipak sam misljenja (promenjenog!!!) da svo to zaokruzivanje i nece previse pogoditi vecinu korisnika.....
Slazem se ovoga puta sa skeptichnim. Stvarno se ne secam kad sam poslednji put nekoga cimao, osim kada se sa nekim dogovorim da dodjem po nj kolima, pa samo cimnem da zna da sam stigao. Ali da ja nekoga cimam da me taj nazove... a to jok!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

Ova promocija kao sto sam vec rekao je jedna od najboljih kod nas.........
Ali medjutim moram da vam ukazem na to kakve promcije daju neki mobilni operateri u zemljama u okruzenju, a pre svega oni koji posluju na trzistu EU.

Naprimer T-mobile madjarska svim novim prepeid korisnicima koji u decembru aktiviraju broj kao i svim posstpeid korisnicima nude 2008 besplatnih minuta u okviru mreze T-mobil mreze koje se mogu iskoristiti do kraja februara, ne naplacuje se uspostava veze, a besplatni minuti unitar mreze mogu da se iskoriste svakim radnim danom od 22h-07h, kao i preko citavog dana weekendom i neradnim danima.
www.t-mobile.hu

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

u bre znas kad ce neko ovde da dozvoli 2000 minuta za dz :P Mada kako su krenuli sa prepucavanjem i popustima....mogli bi ocekivati bar 200 minuta za dz :D
5130+Koss the plug....

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

ljudi moji neznam dal ste primetili ali u telenoru vladaju madjionicari izgelda :lol: kod njih je sve magicno ,ili su im telefoni sa magicnim cenama ,tarife takodje :D
da ali mi se nije svidjala magija zvana 10 u mesecu :x onda nije bilo te njihove magije nego puf i kamata za zadnji neplaceni racun od magicnih 1,79 dinara :wacko: naravno bez pdv :lol:

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

kakve koristi od 1d/min (+3.42 po pozivu :D :D :D ) kad niko ne koristi telenor i nećete imati koga zvati. ja u imeniku imam samo par telenor brojeva :D :D :D 8) 8) 8)

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

Nepotreban zlonameran komentar... :uhuh:

Ja u imeniku imam samo par ljudi sa mt:s brojevima, da li to znaci da mt:s niko ne koristi? :wacko:
djuice user permanently deactivated.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

ne znači, jer si ti nerelevantan, jer sam čuo da si sa telenor foruma, i normalno lobiraš za njih. i baš bih volio da vidim taj imenik sa samo nekolika mts broja

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Dodji kdo mene pa ces videti kod caleta u telefonu od 400 brojeva samo 50-tak mt:s-ovih i to su svima sekundarni telefoni ;)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Masterokrata napisao:u bre znas kad ce neko ovde da dozvoli 2000 minuta za dz :P
Eh pa za Dž nema ni kod babe :D
Ali me ne bi čudilo da daju nekih npr 1500 min za par stotina din ;) ;) ;) :D

Odgovori