Telenor rodjendan
Zahvalili su mi na rodjendanskoj cestitci i od danas mozete koristiti bonus kredit(u smislu kad uplatim dopunu)
I evo dodje 20 i nista...Ja to odradio i uplatio mi decko(post-paid fazon kod kolportera) 300d in ali nikakvo obavestenje o bonus kreditu...
Mislim nije ni vazno ali stvarno je LAME i RUZNO OD NJIH
I evo dodje 20 i nista...Ja to odradio i uplatio mi decko(post-paid fazon kod kolportera) 300d in ali nikakvo obavestenje o bonus kreditu...
Mislim nije ni vazno ali stvarno je LAME i RUZNO OD NJIH
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Onda je najbolje da ih pozoves (ili posalji im mejl) pa pitaj, zasto bi odustao od toga, nije rec o 150 dinara, jednostavno nek ispostuju to sto kazu!
Ja stvarno nisam imao problema, evo u nedelju sam uplatio na jos jedan broj i danas u 12 sati dobio poruku u kojoj pise da sam dobio bonus kredit!
Ukucaj *121*5# pa vidi sta tu pise!
Ja stvarno nisam imao problema, evo u nedelju sam uplatio na jos jedan broj i danas u 12 sati dobio poruku u kojoj pise da sam dobio bonus kredit!
Ukucaj *121*5# pa vidi sta tu pise!
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Da bude jasno
Bonus se ostvaruje pod sledećim uslovima:
* Jednom mesečno, unosom dopune od 300 ili više dinara (osim transfera kredita sa jednog na drugi prepaid broj), korisnik će dobiti 150 dinara bonusa za pozive i SMS poruke ka svim nacionalnim mrežama.
* Bonus od 150 dinara će biti aktiviran u roku od 24 časa od unošenja dopune.
* Korisnik može da dobije samo jedan bonus mesečno.
* Maksimalan iznos bonusa je 1500 dinara, od novembra 2007. do decembra 2008. godine.
* Ako korisnik ne dopuni kredit sa 300 ili više dinara u toku meseca, neće dobiti bonus vrednost tog meseca, ali nije isključen iz bonus programa. Po narednoj dopuni od 300 ili više dinara, dobiće bonus ponovo.
* Bonus je moguće potrošiti u roku od 30 dana. U suprotnom bonus će biti izbrisan.
* Promocija će biti aktivna tek kada korisnik dobije potvrdu u vidu SMS poruke.
Bonus se ostvaruje pod sledećim uslovima:
* Jednom mesečno, unosom dopune od 300 ili više dinara (osim transfera kredita sa jednog na drugi prepaid broj), korisnik će dobiti 150 dinara bonusa za pozive i SMS poruke ka svim nacionalnim mrežama.
* Bonus od 150 dinara će biti aktiviran u roku od 24 časa od unošenja dopune.
* Korisnik može da dobije samo jedan bonus mesečno.
* Maksimalan iznos bonusa je 1500 dinara, od novembra 2007. do decembra 2008. godine.
* Ako korisnik ne dopuni kredit sa 300 ili više dinara u toku meseca, neće dobiti bonus vrednost tog meseca, ali nije isključen iz bonus programa. Po narednoj dopuni od 300 ili više dinara, dobiće bonus ponovo.
* Bonus je moguće potrošiti u roku od 30 dana. U suprotnom bonus će biti izbrisan.
* Promocija će biti aktivna tek kada korisnik dobije potvrdu u vidu SMS poruke.
"...Takođe, promenom tarife se poništava preostali bonus kredit za taj mesec koji je dobijen u okviru rođendanske akcije."
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3285
Ne ponistava se promocija, vec samo bonus kredit u tom mesecu, ukoliko ga ima na racunu. Ako nije uopste aktiviran u tom mesecu, nakon promene paketa mozes uplatiti 300 ili vise dinara i dobices bonus.
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3285
Ne ponistava se promocija, vec samo bonus kredit u tom mesecu, ukoliko ga ima na racunu. Ako nije uopste aktiviran u tom mesecu, nakon promene paketa mozes uplatiti 300 ili vise dinara i dobices bonus.
djuice user permanently deactivated.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Mene su bas prijatno iznenadili iz Telenora ovaj mesec!
Na mesecni racun (prenesi 250),koji mi inace stize od 1500-2000 din.,oduzeli su mi 1500 tako da mi je racun za mesec novembar 69.35 din.!
Poslali su mi poruku na foru,posto niste iskoristili neke popuste ili tako nesto za nas rodjendan,bice vam oduzeto 1500 din. od racuna za novembar!
Iskreno svaka im cast za ovo,samo neka tako nastave!

Na mesecni racun (prenesi 250),koji mi inace stize od 1500-2000 din.,oduzeli su mi 1500 tako da mi je racun za mesec novembar 69.35 din.!

Poslali su mi poruku na foru,posto niste iskoristili neke popuste ili tako nesto za nas rodjendan,bice vam oduzeto 1500 din. od racuna za novembar!

Iskreno svaka im cast za ovo,samo neka tako nastave!

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Nagrađene čestitke
Nagrada za najkreativnije autore je Telenorov ranac pun iznenađenja!
Nagrađeni će biti kontaktirani u vezi preuzimanja nagrade. Hvala svim našim vernim korisnicima na poslatim čestitkama.
Pogledajte pet najkreativnijih čestitki, kao i imena njihovih autora.:
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=5324
Nagrada za najkreativnije autore je Telenorov ranac pun iznenađenja!
Nagrađeni će biti kontaktirani u vezi preuzimanja nagrade. Hvala svim našim vernim korisnicima na poslatim čestitkama.
Pogledajte pet najkreativnijih čestitki, kao i imena njihovih autora.:
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=5324
djuice user permanently deactivated.
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13