Telenor - Novo tarifiranje za pripejd korisnike
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Brate, ljudi, nisam niciji zastupnik, ali neki odavde se ponasaju kao da je ovo 'norveski' izum. Zato polako... Zaokruzivanje se odavno vrsi kod svih ostalih operatera. Ponasate se kao da prvi put vidite ovo na trzistu. Smanjite malo flame, i imajte u vidu da se ovakvo tarifiranje vrsi kod svih operatera, te stim nemojte da izdvajate Telenor kao da je jedini 'pokvaren' jer mozete da dovedete u zabludu neiskusne korisnike.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Stoned Ryder
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:38
Mislim da su ostala dva operatora ispljuvani u odgovarajućim temama. Nema smisla bilo kog od njih pljuvati više od ostalih kad je reč o jednom te istom sistemu. Jedino možda teme da se objedine u jednu pa da kritike budu upućene svima odjednom.Lobachewsky napisao:Smanjite malo flame, i imajte u vidu da se ovakvo tarifiranje vrsi kod svih operatera, te stim nemojte da izdvajate Telenor kao da je jedini 'pokvaren' jer mozete da dovedete u zabludu neiskusne korisnike.

Only the good die young,
All the evil seem to live forever!
All the evil seem to live forever!
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Znas li koje je norvesko "opravdanje" za ovo otimanjet tj. potkradanje korisnika?Lobachewsky napisao:kao da je ovo 'norveski' izum.
http://www.telenor.co.yu/?section=about&page=5323
Kaze u skladu sa "U skladu sa tendencijama na srpskom tržištu mobilne telefonije"!
Sto prate negativne tendencije? Znaci ako ja vidim nekoga da krade, to ne znaci da i ja treba da kradem!?
Sramota!
pazi sad kako je ovo diplomatski receno
"Nezavisno od tarifnog paketa, od 21. decembra razgovori će se tarifirati po sekundi nakon utrošenog prvog minuta"
a sto ne napisu da ce nam naplatiti i taj nepotroseni minut, npr
"Nezavisno od tarifnog paketa, od 21. decembra razgovori će se tarifirati po sekundi nakon naplacenog prvog minuta, bez obzira koliko razgovarate po uspostavi veze koja ce vam takodje biti naplacena"
"Nezavisno od tarifnog paketa, od 21. decembra razgovori će se tarifirati po sekundi nakon utrošenog prvog minuta"
a sto ne napisu da ce nam naplatiti i taj nepotroseni minut, npr
"Nezavisno od tarifnog paketa, od 21. decembra razgovori će se tarifirati po sekundi nakon naplacenog prvog minuta, bez obzira koliko razgovarate po uspostavi veze koja ce vam takodje biti naplacena"
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ne znam da li ovo spada u ovu temu ali cisto da napisem da sam sad dobio poruku od Telenora da " se od danas koriscenje tarifnog dodatka "Omiljeni broj" ogranicava na 1000 minuta .Stanje preostalih minuta mozete proveriti unosenjem koda *121*4# " .
E stvarno su mi se svi smucili , iskreno da vam kazem , i voleo bih kad bi na jedan dan prekinuli svi da koristimo mobilni u znak protesta .
Dali nam zlatnu koku malo da se poigramo i kad su videli da su nam mnogo dali , ispadne "Moramo da vam uzmemo zlatnu koku nazad jer ste se dosta igrali" . Ako mts ovo ne uradi , samo cu da kazem ZDRAVO TELENORE I DOVIDJENJA I HVALA NA DRUZENJU . Draze mi je da placam uspostavljanje veze svaki put kod mts-a ali znam da mogu da pricam koliko hocu nego da merkam kad cu da ispunim 1000 minuta .
E stvarno su mi se svi smucili , iskreno da vam kazem , i voleo bih kad bi na jedan dan prekinuli svi da koristimo mobilni u znak protesta .

Dali nam zlatnu koku malo da se poigramo i kad su videli da su nam mnogo dali , ispadne "Moramo da vam uzmemo zlatnu koku nazad jer ste se dosta igrali" . Ako mts ovo ne uradi , samo cu da kazem ZDRAVO TELENORE I DOVIDJENJA I HVALA NA DRUZENJU . Draze mi je da placam uspostavljanje veze svaki put kod mts-a ali znam da mogu da pricam koliko hocu nego da merkam kad cu da ispunim 1000 minuta .

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ovo mi deluje kao prosto navlacenje na drogu,prvo je besplatno,pa onda malo placas i kad se navuces onda je kraj.Mislim ne iskoristim ja ni tih 1000minuta,ali cemu ovo?-Dacu odmah i odgovor Monopolizam u svakom vidu i obliku-kao satro tri firme,a kod svih iste usluge iskopirane.Odite do npr.Nemacke ili Italije pa vidite koliko kosta mleko, a koliko je kod nas
.Predlozio bih,samo jedan dan nemojte da kupite mleko,ali tacno odredjen od svih nas u Srbiji da oni ne znaju pa kad puknu nekoliko miliona evra e onda bih video kolika bi cena bila,verujte mozda i upola jeftinija
.
Tako treba i sa ovima da se uradi jedan bojkot samo na jedan dan,pa bi ih onda video da li bi se vrteli po ceo dan na reklamama,i uznemiravali ljude da ne mogu normalno ni film da odgledaju!!!!!
Znam da je ne moguce,ali samo ovako im se moze stati na put

Tako treba i sa ovima da se uradi jedan bojkot samo na jedan dan,pa bi ih onda video da li bi se vrteli po ceo dan na reklamama,i uznemiravali ljude da ne mogu normalno ni film da odgledaju!!!!!
Znam da je ne moguce,ali samo ovako im se moze stati na put

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Lobachewsky
- Gatekeeper
vlada1970, ako razgovaras vise od pola sata dnevno svaki dan bez izuzetka prelazi na telekom (ako i oni ne uvedu ogranicenje, a ne bi me cudilo), a ako ne- nista se ne brini, ne obracaj paznju. Kao da se nista nije ni desilo.
Da se vratim na "Novo tarifiranje za pripejd korisnike" ili ti zaokruzivanje na minut kod svih operatera.
Sada bas nesto gledam i mislim se, veoma je moguce da cemo na kraju ipak da imamo korist od ovoga. To je moje misljenje. Zasto? Pa....
Pa... Ovakvim nacinom tarifiranja, operateri ce nas naterati da vise koristimo telefon. Vecim koriscenjem telefona, trosicemo vise para. Ako se znacajan broj korisnika navikne da trosi vise para, operateri ce imati veci prihod. Veliki prihod ce im omoguciti da smanje cene (jer ima se, moze se, a i mora se). Ako smanje cene, mi cemo za iste pare pricati mnogo vise. A ako pricamo vise
razgovori ce biti opusteniji i cene pristupacnije za vecinu stanovnistva.
Moje vidjenje stvari, tako da mi se ne ulazi u polemike, vreme ce pokazati.
Da se vratim na "Novo tarifiranje za pripejd korisnike" ili ti zaokruzivanje na minut kod svih operatera.
Sada bas nesto gledam i mislim se, veoma je moguce da cemo na kraju ipak da imamo korist od ovoga. To je moje misljenje. Zasto? Pa....

Moje vidjenje stvari, tako da mi se ne ulazi u polemike, vreme ce pokazati.

- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Da ali ako je guzva u sobracaju npr. prvi daka krene ako se pomeri tri metra zadnji ce tri santima,ne deluju ove promene na svakog isto,znaci imamo ipak ne razvijeno i siromasno trziste,sve je ovo tacno sto si napisao ,ali jedino rok,znaci cirka 2-3 godine,mada bolje ikad nego nikad da se krene u tom pravcu 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ti si zestoki optimista ali nikakav realista, dok je svuda u svetu filozofija mali profit po proizvodu ali prodati mnogo proizvoda, kod nas je veliki profit po proizvodu i nije bitno koliko prodas. Ja necu trositi vise dokle god mi primanja to ne dozvole tako da poskupljenjem mogu samo da me oteraju da odem kod drugo operatera ali ne i da me nateraju da placam vise.Lobachewsky napisao:Moje vidjenje stvari, tako da mi se ne ulazi u polemike, vreme ce pokazati.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Pre ste vi pesimiste, nego sto ja nisam realista
Pa ne moze ni Srbija ceo zivot da bude u go'n'ma. Jeste da od nasih primanja najvise zavisi koliko cemo da trosimo, a da nam je standard veoma nizak, ali sta je nerealno ocekivati da ce nam standard biti visi. Malo je nezgodno pricati o tome jer trenutno ne mozemo da skrpimo kraj skrajem, ali vremena ce se promeniti. Nadam se 
Vlado, ono nije moj citat, vec Princeov.

Vlado, ono nije moj citat, vec Princeov.
koji bezobrazluk i koja prevara reklamiranja, da li neko moze zaustaviti lazno reklamiranje, "1 dinar = 1minut" u okviru mreze 063. I ja sam nasao na ovu sramnu reklamu, imam i dokaz, preko eMpin broja dopunim karicu sa 550 dinara, i lepo prijavi da mi je sada stanje 674.47 dinara. Ta transakcija je uradjena 20.12. Znac, po nekoj logici imam oko 500!!!!!!!!!!!!!! minuta razgovora, mogao sam u okviru mreze da razgovaram do mile volje. Ali ne lezi vraze, 28.12 dobijam poruku od telenora da mi je preostalo manje od 50!!!! dinara kredita. Zapanjen. Pre toga, da pojasnim, da sam dobio poruku da mi je ta usluga aktivirana nakon 24h, i imam kada sam koristio telefon i ko ga sam zvao. Ali vise sam koristio 064 i 061 mrezu jer na njima sam imao vise kredita, a 063 samo u okviru mreze.
Evidentno je da se nesto desava sa telenorom, cak im je i forum zatvoren, uputio mail korisnickom servisu, medjutim niko se nije oglasio, cak dao sve moje podatke, jer 063 mrezu koristim odavno, e da li cu vise pitanje je.
Ja znam da ce oni uvek naci neki izgovor za utrosene minute, ali kada sam god proveravao na *121# uvek mi je stajalo 674.47 dinara, vrlo cudno, i onda odjednom BUM, nema vise para.
Nije stvar u novcu, vec u reklami na koju su sigurno mnogi naseli, a u kakvoj drzavi zivimo, znaci mozes reklamirati sve i svasta a da pre toga ne objasnis korisniku, kupcu, sta uzima i kako se naplacuje odredjena usluga.
Na njihovom forumu, kad god sam kritikovao nesto postovi su mi bili brisani, i na kraju sam digao ruke od tog foruma, jel ne mozes da izneses svoje utiske o ponudjenim uslugama, o pokrivenosti signalom i dr., objavljivali su samo ono sto im je islo u prilog.
Za kraj, ako nesto vidite da se toliko reklamira dobro proucite, ono sto pise medju redovima, pa onda kupujte.
Pozz.
Evidentno je da se nesto desava sa telenorom, cak im je i forum zatvoren, uputio mail korisnickom servisu, medjutim niko se nije oglasio, cak dao sve moje podatke, jer 063 mrezu koristim odavno, e da li cu vise pitanje je.
Ja znam da ce oni uvek naci neki izgovor za utrosene minute, ali kada sam god proveravao na *121# uvek mi je stajalo 674.47 dinara, vrlo cudno, i onda odjednom BUM, nema vise para.
Nije stvar u novcu, vec u reklami na koju su sigurno mnogi naseli, a u kakvoj drzavi zivimo, znaci mozes reklamirati sve i svasta a da pre toga ne objasnis korisniku, kupcu, sta uzima i kako se naplacuje odredjena usluga.
Na njihovom forumu, kad god sam kritikovao nesto postovi su mi bili brisani, i na kraju sam digao ruke od tog foruma, jel ne mozes da izneses svoje utiske o ponudjenim uslugama, o pokrivenosti signalom i dr., objavljivali su samo ono sto im je islo u prilog.
Za kraj, ako nesto vidite da se toliko reklamira dobro proucite, ono sto pise medju redovima, pa onda kupujte.
Pozz.
Pas je coveku najbolji prijatelj, pas na to nista ne odgovori.
S35, V3, V3x
S35, V3, V3x
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ja sam bio uplatio 500din i dobio tu poruku i za oko 40min razgovora skinuli mi oko 50din sto je regularno Uspostava veze+1din/min+porez=50. E sad kada sam potrosio tih 500din uplatio sam 200 i posle dva razgovora dobio poruku da imam manje od 50din
. Razgovore nisam merio ali nisam razgovarao pola sata ako racunamo 1din=1min trebali bi da mi skinu manje od 40din.
Da li kada se istrose 500din treba opet uplatiti 500 da bi imo 1-1 i ako bih to sada uplatio da li bi mi vazilo posle 31.?

Da li kada se istrose 500din treba opet uplatiti 500 da bi imo 1-1 i ako bih to sada uplatio da li bi mi vazilo posle 31.?