E ovako, imam TOKI tarifu i zvao sam broj "u nacionalnom saobraćaju" pričao 10-15 sekundi, i skinulo i je 4-5 dinara (umjesto 13.57 + 1.77). dali to znači da je mt:s vratio na tarifiranje po sekundi ili je bila neka greška???
Da li to znači da je mt:s puko lažnjak ostalim mrežama, da oni pređu 60+1, a da se onda oni vratili na 1+1
*Napomena: Prvi minut razgovora se zaokružuje,a nakon toga poziv se tarifira po jednoj sekundi. Cena po odlaznom pozivu (odgovor na poziv) naplaćuje se 1,50 dinara, odnosno 1,77 dinara sa PDV-om.
uradio sam update mog posta jer sam izostavio zadnji red Daddy Yankee bez koga ovo gubi smisao ali koliko vidim nije se napisao pa zato je tvoj odgovor takav.
inače trebalo je da piše ovako
ovo im je na sajtu
*Napomena: Prvi minut razgovora se zaokružuje,a nakon toga poziv se tarifira po jednoj sekundi. Cena po odlaznom pozivu (odgovor na poziv) naplaćuje se 1,50 dinara, odnosno 1,77 dinara sa PDV-om.
update:
ali sa obzirom da je to telekom i da im je sajt krš,čak i da dodje do promene tek za nedelju dana će promeniti to .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.