Telenor Muzika i MMS News Alert Servisi
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
- MB maneken
- Banned
Kako mislis uglavnom, sta je za tebe uglavnom? Kod nas ne postoji zakonska regulativa, npr. u Francuskoj parlament je dozvolio p2p...madness99 napisao:Koliko znam P2P je uglavnom zabranjena
Internet provajderi ovde kod nas nisu zabranili p2p programe. Ne razumem o kakvim zabranama pricas, ko ti je zabranio?
ma sta Vas briga sta je za mene uglavnom
S'obzirom da Vase Visocanstvo MB maneken(Verovatno neki cistac u mt:s-u) niste odgovorili na moje pitanje u jednoj drugoj temi,ja necu biti voljan da odgovorim na vase.Da vise ne idemo u off zbog odredjenih osoba.Sad imam pitanje pokusao sam da udjem u sekciju i kaze mi da podesim ip i ta cuda a sve je podeseno na paketu PRO 400 a na SURF najnormlanije radi sta moze biti problem?

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
madness99, iskuliraj malo sa tim etiketiranjem
svi postovi su ti detinjasti da nema kud vise a tih 900 postova bi komotno mogli biti za jednu ili dve nule manji po broju onih koji imaju bilo kakav smisao, odgovaraju temi a da pritom nisi nikog uvredio pa zbog svega toga oladi malo i prestani da izigravas nekakav autoritet
i da, to ti govorim ja koji ima manje od 10 postova zato sto uglavnom citam a ne postujem na ovom forumu
svi postovi su ti detinjasti da nema kud vise a tih 900 postova bi komotno mogli biti za jednu ili dve nule manji po broju onih koji imaju bilo kakav smisao, odgovaraju temi a da pritom nisi nikog uvredio pa zbog svega toga oladi malo i prestani da izigravas nekakav autoritet
i da, to ti govorim ja koji ima manje od 10 postova zato sto uglavnom citam a ne postujem na ovom forumu
Istorija čoveka uči da ga istorija ničemu nije naučila!
Mahatma Gandi
Mahatma Gandi
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Da se malo vratimo na temu i damo jednu informaciju u vezi MMS news alert servisa.
Naime iako se download tih mms-ova ne naplacuje, sama usluga aktiviranja ovih vesti kosta 50din, ne znam da li samo za jednu oblast ili sa jednom pretplatom mozes da primas vise oblasti.
Mislim da je vazno napisati ovakvu stvar, posto ova informacija ne moze da se nadje nigde na telenorovom sajtu! Sva sreca da pre same aktivacije prikazu i pitaju da li da naplate taj iznos.
Ova usluga nece zaziveti kod mene, jer citiram:
Naime iako se download tih mms-ova ne naplacuje, sama usluga aktiviranja ovih vesti kosta 50din, ne znam da li samo za jednu oblast ili sa jednom pretplatom mozes da primas vise oblasti.
Mislim da je vazno napisati ovakvu stvar, posto ova informacija ne moze da se nadje nigde na telenorovom sajtu! Sva sreca da pre same aktivacije prikazu i pitaju da li da naplate taj iznos.
Ova usluga nece zaziveti kod mene, jer citiram:
PozZKoren napisao:Jer ne volim da kupujem ono sto mogu da nadjem dzabe!
evo gledam i cudim se
kako ko ce da kupi muziku?
koliko ljudi u srbiji ima p2p ili zna nekog?
mozda 1/4 onih koji poseduju telefone, a sta cete sa ostatkom koji gledaju grand production celo popodne i slicnima koji ne znaju za drugi internet sem na telefonu. Svako po jednu pesmu i eto cele price. Pozz
Koren Svaki servis posebna pretplata

koliko ljudi u srbiji ima p2p ili zna nekog?
mozda 1/4 onih koji poseduju telefone, a sta cete sa ostatkom koji gledaju grand production celo popodne i slicnima koji ne znaju za drugi internet sem na telefonu. Svako po jednu pesmu i eto cele price. Pozz
Koren Svaki servis posebna pretplata

- MB maneken
- Banned
24% korisnika interneta u Srbiji - istraživanje CePIT-aMinus napisao:koliko ljudi u srbiji ima p2p ili zna nekog?
Istrazivanje je radjeno 16. 10. 2006, CePIT
http://www.bos.org.yu/arhiva.php?subact ... om=&ucat=9&
Neka od tih 24%, 10% narezuje i prodaje CD-ove, nema zime i za ostale

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
- MB maneken
- Banned
Bolje sto nisi, samo bi se uzrujavao. Samo ti mogu reci da ti je isplativije da prosetas do buvljaka i kupis 150 pesama za 100 din.skeptichni chicha napisao:mada nisam pogledao cene

BTW Glupo je sto nisu naveli cenu, vidim rekalamu i na TV-u ali ni tamo ne daju cenu? Sto nece da kazu cenu jedne pesme?
- Sijamski_Mrmot
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24
- MB maneken
- Banned
Nesto su povoljniji od VodafonaSijamski_Mrmot napisao:koliko znam cene su od 40 - 150 din zavisno od gorenavedenog
http://www.pcmagazin.co.yu/2007/09/18/m ... i-u-svetu/
opet se vise isplati kupiti orgnalni CD.
Betine MMS vesti za korisnike Telenorove mreze
18.09.2007. 20:22
Beograd -- Novinska agencija Beta pocela je emitovanje multimedijalnih (MMS) vesti za korisnike Telenorove mobilne telefonije.
U ponudi su tri paketa MMS vesti - sportskih, domacih i stranih zanimljivosti i vesti iz sveta soubiznisa. Svaki paket sadrzi tri najaktuelnije kratke vesti i fotografiju koja ilustruje udarnu vest.
Domace i strane vesti o soubiznisu emituju se po dva puta dnevno, dok se sportske emituju ponedeljkom i petkom dva puta dnevno, a
ostalim danima tri puta.
Korisnici Telenorove mobilne mreze se pretplacuju preko WAP sajta (wap.telenor.co.yu), izborom opcija IZLOG, zatim MMS NEWS ALERT i odabirom BETA PRESS. Jedan paket kosta 50 dinara mesecno bez PDV-a. U cenu je ukljucen bonus veoma vaznih vesti (Breaking News) iz zemlje i sveta, koje besplatno stizu pretplatnicima na svaki paket vesti.
(Beta)
18.09.2007. 20:22
Beograd -- Novinska agencija Beta pocela je emitovanje multimedijalnih (MMS) vesti za korisnike Telenorove mobilne telefonije.
U ponudi su tri paketa MMS vesti - sportskih, domacih i stranih zanimljivosti i vesti iz sveta soubiznisa. Svaki paket sadrzi tri najaktuelnije kratke vesti i fotografiju koja ilustruje udarnu vest.
Domace i strane vesti o soubiznisu emituju se po dva puta dnevno, dok se sportske emituju ponedeljkom i petkom dva puta dnevno, a
ostalim danima tri puta.
Korisnici Telenorove mobilne mreze se pretplacuju preko WAP sajta (wap.telenor.co.yu), izborom opcija IZLOG, zatim MMS NEWS ALERT i odabirom BETA PRESS. Jedan paket kosta 50 dinara mesecno bez PDV-a. U cenu je ukljucen bonus veoma vaznih vesti (Breaking News) iz zemlje i sveta, koje besplatno stizu pretplatnicima na svaki paket vesti.
(Beta)
djuice user permanently deactivated.
Sa Telenor Muzike je moguće preuzeti sledeće vrste muzičkih sadržaja:
Cele pesme
Celi spotovi
melodije - realtones i polifone
kolor slike – (Wallpapers)
kratke video klipove.
Cele pesme
Celi spotovi
melodije - realtones i polifone
kolor slike – (Wallpapers)
kratke video klipove.
Poslednja izmena od djuice u Pon, 21. Jan 2008. 23:27, izmenjeno 2 puta ukupno.
Telenor Muzika ekskluzivno predstavlja najnoviji singl Jelene Karleuse "Tihi ubica". Najavu za album "Revolution" mozete besplatno da pogledate u streaming formatu preko Telenor WAP portala.
Link do stranice sa raspolozivim streamingom kojoj mozete pristupiti sa Vaseg mobilnog telefona je: http://wap.telenor.co.yu/view.php?page=82184
INFORMACIJA: Streaming video spotova na mobilnom telefonu se ne naplacuje, odnosno servis je besplatan za sve korisnike Telenor mreze.
Link do stranice sa raspolozivim streamingom kojoj mozete pristupiti sa Vaseg mobilnog telefona je: http://wap.telenor.co.yu/view.php?page=82184
INFORMACIJA: Streaming video spotova na mobilnom telefonu se ne naplacuje, odnosno servis je besplatan za sve korisnike Telenor mreze.