Telenor Muzika i MMS News Alert Servisi

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Izvini nismo se razumeli, ja obicno ono sto skinem preko mobilnog ili stvim u mobilni sluzi mi za zvonjavu, totalono sam smetnuo sa uma ove nove MP3 telefone sto sluze kao vokmeni, samo ne znam koliko je to isplativo, ali i to sve ima na P2P mrezi.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Ti ces da me ucis,a svoje vreme ne trosim na takve kao sto si ti :x Koliko znam P2P je uglavnom zabranjena.I ja bih radije licno kupio original cd u prodavnici nego na netu jer disk mi zauvek ostaje a ovo moze da se ...
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Kod nas je standard još uvek takav da će se većina ljudi pre opredeliti za besplatne varijante, iako su zabranjene, nego da plaćaju takve sadržaje mobilnom operateru... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

madness99 napisao:Koliko znam P2P je uglavnom zabranjena
Kako mislis uglavnom, sta je za tebe uglavnom? Kod nas ne postoji zakonska regulativa, npr. u Francuskoj parlament je dozvolio p2p...

Internet provajderi ovde kod nas nisu zabranili p2p programe. Ne razumem o kakvim zabranama pricas, ko ti je zabranio?

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ma sta Vas briga sta je za mene uglavnom :x :x :x :x :x S'obzirom da Vase Visocanstvo MB maneken(Verovatno neki cistac u mt:s-u) niste odgovorili na moje pitanje u jednoj drugoj temi,ja necu biti voljan da odgovorim na vase.Da vise ne idemo u off zbog odredjenih osoba.Sad imam pitanje pokusao sam da udjem u sekciju i kaze mi da podesim ip i ta cuda a sve je podeseno na paketu PRO 400 a na SURF najnormlanije radi sta moze biti problem?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

nikolamnt
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:38

Post od nikolamnt »

madness99, iskuliraj malo sa tim etiketiranjem
svi postovi su ti detinjasti da nema kud vise a tih 900 postova bi komotno mogli biti za jednu ili dve nule manji po broju onih koji imaju bilo kakav smisao, odgovaraju temi a da pritom nisi nikog uvredio pa zbog svega toga oladi malo i prestani da izigravas nekakav autoritet
i da, to ti govorim ja koji ima manje od 10 postova zato sto uglavnom citam a ne postujem na ovom forumu
Istorija čoveka uči da ga istorija ničemu nije naučila!
Mahatma Gandi

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Da se malo vratimo na temu i damo jednu informaciju u vezi MMS news alert servisa.

Naime iako se download tih mms-ova ne naplacuje, sama usluga aktiviranja ovih vesti kosta 50din, ne znam da li samo za jednu oblast ili sa jednom pretplatom mozes da primas vise oblasti.
Mislim da je vazno napisati ovakvu stvar, posto ova informacija ne moze da se nadje nigde na telenorovom sajtu! Sva sreca da pre same aktivacije prikazu i pitaju da li da naplate taj iznos.

Ova usluga nece zaziveti kod mene, jer citiram:
Koren napisao:Jer ne volim da kupujem ono sto mogu da nadjem dzabe! ;)
PozZ

Minus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 02:33

Post od Minus »

evo gledam i cudim se :D kako ko ce da kupi muziku?
koliko ljudi u srbiji ima p2p ili zna nekog?
mozda 1/4 onih koji poseduju telefone, a sta cete sa ostatkom koji gledaju grand production celo popodne i slicnima koji ne znaju za drugi internet sem na telefonu. Svako po jednu pesmu i eto cele price. Pozz

Koren
Svaki servis posebna pretplata ;)

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Minus napisao:a sta cete sa ostatkom koji gledaju grand production celo popodne i slicnima koji ne znaju za drugi internet sem na telefonu.
Oni lepo odu na buvljak ili lokalnu pijacu i tamo kupe "ultra giga mega fresh MP3 hits" disk koji je krcat tim pesmama za oko 100din :D

PozZ

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Minus napisao:koliko ljudi u srbiji ima p2p ili zna nekog?
24% korisnika interneta u Srbiji - istraživanje CePIT-a

Istrazivanje je radjeno 16. 10. 2006, CePIT

http://www.bos.org.yu/arhiva.php?subact ... om=&ucat=9&

Neka od tih 24%, 10% narezuje i prodaje CD-ove, nema zime i za ostale ;)

Minus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Minus »

24%?

1/4 ---- znaci nisam mnogo omasio jos da se uzme procenat onih koji umeju da istu muziku prebace na telefon :wink:

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Da dodam da se ovde radi o skidanju tj downloadu muzike a to se svuda placa sem naravno na tako nam omiljenim piratskim sajtovima :oops:
Dakle ovo je jedna od boljih stvari Telenora, mada nisam pogledao cene ali u svakom slucaju korak u pravom smeru.

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

skeptichni chicha napisao:mada nisam pogledao cene
Bolje sto nisi, samo bi se uzrujavao. Samo ti mogu reci da ti je isplativije da prosetas do buvljaka i kupis 150 pesama za 100 din. ;)

BTW Glupo je sto nisu naveli cenu, vidim rekalamu i na TV-u ali ni tamo ne daju cenu? Sto nece da kazu cenu jedne pesme?

Sijamski_Mrmot
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24

Post od Sijamski_Mrmot »

Zato sto nisu iste cene za sve pesme vec zavisi od "velicine" pesme u MB i toga koliko kosta "licenca" za tu numeru?

btw, koliko znam cene su od 40 - 150 din zavisno od gorenavedenog :)

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Sijamski_Mrmot napisao:koliko znam cene su od 40 - 150 din zavisno od gorenavedenog :)
Nesto su povoljniji od Vodafona

http://www.pcmagazin.co.yu/2007/09/18/m ... i-u-svetu/

opet se vise isplati kupiti orgnalni CD.

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Ja cu da vam dam muziku za 5 dinara(bilo koju to isto podrazumeva i spot) po komadu a zvuk isti kao i u telenoru............ :D

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

Betine MMS vesti za korisnike Telenorove mreze

18.09.2007. 20:22
Beograd
-- Novinska agencija Beta pocela je emitovanje multimedijalnih (MMS) vesti za korisnike Telenorove mobilne telefonije.

U ponudi su tri paketa MMS vesti - sportskih, domacih i stranih zanimljivosti i vesti iz sveta soubiznisa. Svaki paket sadrzi tri najaktuelnije kratke vesti i fotografiju koja ilustruje udarnu vest.

Domace i strane vesti o soubiznisu emituju se po dva puta dnevno, dok se sportske emituju ponedeljkom i petkom dva puta dnevno, a
ostalim danima tri puta.

Korisnici Telenorove mobilne mreze se pretplacuju preko WAP sajta (wap.telenor.co.yu), izborom opcija IZLOG, zatim MMS NEWS ALERT i odabirom BETA PRESS. Jedan paket kosta 50 dinara mesecno bez PDV-a. U cenu je ukljucen bonus veoma vaznih vesti (Breaking News) iz zemlje i sveta, koje besplatno stizu pretplatnicima na svaki paket vesti.
(Beta)
djuice user permanently deactivated.

Minus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Minus »

Sijamski_Mrmot napisao: Zato sto nisu iste cene za sve pesme vec zavisi od "velicine" pesme u MB i toga koliko kosta "licenca" za tu numeru?
ne zavisi od velicine u mb posto je download besplatan tako da ti je ostatak sa licencom tacan ;)

djuice
Banned

Post od djuice »

Sa Telenor Muzike je moguće preuzeti sledeće vrste muzičkih sadržaja:

Cele pesme
Celi spotovi
melodije - realtones i polifone
kolor slike – (Wallpapers)
kratke video klipove.
Poslednja izmena od djuice u Pon, 21. Jan 2008. 23:27, izmenjeno 2 puta ukupno.

djuice
Banned

Post od djuice »

Telenor Muzika ekskluzivno predstavlja najnoviji singl Jelene Karleuse "Tihi ubica". Najavu za album "Revolution" mozete besplatno da pogledate u streaming formatu preko Telenor WAP portala.

Link do stranice sa raspolozivim streamingom kojoj mozete pristupiti sa Vaseg mobilnog telefona je: http://wap.telenor.co.yu/view.php?page=82184

INFORMACIJA: Streaming video spotova na mobilnom telefonu se ne naplacuje, odnosno servis je besplatan za sve korisnike Telenor mreze.

Odgovori