Nove kategorije MMS Vesti u okviru servisa MMS News Alert!
BG Unikat Vam nudi mogucnost prijema aktuelnih vesti iz zemlje, sveta, ekonomije, sporta i ostalih zanimljivih kategorija preko MMS-a. Sve informacije dostavljaju se direktno na Vas mobilni telefon u vidu multimedijalne poruke koja je sastavljena od kolor slike i teksta.
KATEGORIJE VESTI:
- Fudbalski tipovi (00-24)
- Povrede, suspenzije, transferi (00-24)
- Kladionicarske liste (10, 12, 14h)
- Vremenska prognoza (08, 16h)
- Neobicne vesti (14h00)
- Stanje na putevima (08h00)
- Komunalne informacije (08h00)
- Hronika (08, 16h)
- Da li ste znali? (16h00)
- Berzanski izvestaj (13h20)
- Kursna lista (08h20)
- Vesti iz ekonomije (14h00)
- Bioskopski repertoar (14h00)
- Misli poznatih (16h00)
- Filmovi na TV-u (13h00)
- Sport na TV-u (13h00)
- Vic dana (18h00)
- Kuvar (14h00)
- Zdravstveni saveti (16h00)
- Pravoslavni verski kalendar (08h00)
- Vodic za nocni zivot (18h00)
- Vodic za kupovinu (18h00)
- Slika dana (14h00)
- Y-Files (00-24)
- Horoskop (21h00)
MMS vesti salju se u unapred definisano vreme, osim u slucajevima udarnih vesti, kada se moze dogoditi da se poruke posalju i van predvidjene i prikazane satnice.
Prijem MMS informacija zagarantovani su Vam za period od 30 dana od trenutka aktivacije servisa, a u svakom trenutku mozete da iskljucite prijem ovih poruka.
Aktivaciju i deaktivaciju servisa moguce je izvrsiti direktno preko Telenor WAP portala na adresi wap.telenor.co.yu . Cena jednog paketa MMS vesti iznosi 59 dinara (sa uracunatim PDV-om).
Telenor Muzika i MMS News Alert Servisi
...20 din i jeste realno, ovo su uglavnom servisi sa Telenor WAP-a,
- recimo pregled "filmovi na TV-u" ovde košta 59 din a dnevnim konektom na WAP - 11,5kB (ako se bukmarkuje stranica) x 30 dana u mesecu = 18 din.
Nije ni bitno, zanima me u vezi ove "legalne" kupovine muzike, iako mi naravno ne pada na pamet tako nešto ali šta se tu dobija? Cela pesma da, ali u kom formatu? "Prilagođenom" za download? Recimo, "Baš me briga" OPO-a ima 1,5mB, koji je to crni kvalitet? Poenta je, da ako nešto već kupujem logično da to hoću i da sačuvam tj.koristim a ovde mi logika govori da ću jeftinije i kvalitetnije proći na pijaci/buvljaku...

- recimo pregled "filmovi na TV-u" ovde košta 59 din a dnevnim konektom na WAP - 11,5kB (ako se bukmarkuje stranica) x 30 dana u mesecu = 18 din.

Nije ni bitno, zanima me u vezi ove "legalne" kupovine muzike, iako mi naravno ne pada na pamet tako nešto ali šta se tu dobija? Cela pesma da, ali u kom formatu? "Prilagođenom" za download? Recimo, "Baš me briga" OPO-a ima 1,5mB, koji je to crni kvalitet? Poenta je, da ako nešto već kupujem logično da to hoću i da sačuvam tj.koristim a ovde mi logika govori da ću jeftinije i kvalitetnije proći na pijaci/buvljaku...

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Olimpijske MMS Vesti

Servis MMS News Alert nudi Vam mogucnost prijema olimpijskih vesti i informacija preko multimedijalnih poruka. Informacije u vidu MMS-a isporucuju se direktno na Vas mobilni telefon u vidu teksta i kolor slike.
AKTIVACIJA
MMS Olimpijske vesti
Olimpijske MMS vesti salju se periodicno, odnosno ne salju se u unapred definisano vreme. Prijem informacija zagarantovani su Vam za period od 30 dana od trenutka aktivacije servisa, a u svakom trenutku mozete da iskljucite prijem ovih poruka. Aktivaciju i deaktivaciju servisa moguce je izvrsiti direktno preko Telenor WAP portala na adresi wap.telenor.rs.
Cena paketa olimpijskih MMS vesti iznosi 29,5 dinara (sa uracunatim PDV-om). Prijem MMS poruka na teritoriji Srbije je besplatan, odnosno ne naplacuje se u okviru Telenor mreze. Prijem MMS poruka u roamingu se tarifira po vazecem roaming cenovniku.
Kupovnom Olimpijskog tarifnog paketa novi korisnici ostvaruju pravo i na dodatne bonuse:
- svaki treci minut ka bilo kojoj nacionalnoj mrezi je besplatan, uz istu cenu minuta ka svim nacionalnim mrezama
- pristup svim sportskim stranama na Telenorovom WAP Portalu je potpuno besplatan do 31.12.2008.
- svi korisnici ovog paketa mogu sa adrese wap.telenor.rs/sport besplatno skinuti sedam olimpijskih postera, i besplatno krstariti kroz istoriju olimpijskih igara.
- aktiviranu promociju besplatnih vecernjih razgovora i poruka do 31. avgusta 2008. godine
Detaljnije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=5519

Za sve korisnike Interneta , Telenor je pripremio i specijalnu Internet lokaciju www.srbijanavija.com na kojoj uvek mozete biti u toku sa najsvezijim olimpijskim vestima i pruziti podrsku nasim olimpijcima.
iPhone 6 Plus
Telenor i MKDSL Vam poklanjaju jedinstveno iskustvo, spoj tradicionalne kineske muzike i modernog klupskog zvuka u pesmi inspirisanoj aktuelnim Olimpijskim igrama.
Izvođač: MKDSL
Naziv pesme: Žuti Mesec
Trajanje: 06:15 min
Format: mp3 (160 kbps, 44100 Hz)
Veličina: 7.16MB
Cena: 0 din.
Provider: Telenor d.o.o.
DOWNLOAD: wap.telenor.rs
NAPOMENA: Preuzimanje sadržaja i protok podataka je besplatan za sve korisnike Telenor mreže u Srbiji.
Izvođač: MKDSL
Naziv pesme: Žuti Mesec
Trajanje: 06:15 min
Format: mp3 (160 kbps, 44100 Hz)
Veličina: 7.16MB
Cena: 0 din.
Provider: Telenor d.o.o.
DOWNLOAD: wap.telenor.rs
NAPOMENA: Preuzimanje sadržaja i protok podataka je besplatan za sve korisnike Telenor mreže u Srbiji.
iPhone 6 Plus